Tužni praznici, sutra se oprašta Iguain, Leonardo odbio ponudu!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 28.12.2018.
08:18
Izvor: Sportske.net

Gatuzo protiv SPAL-a igra za posao, moguće da je ovo poslednji "Pipitin" meč, ali ko će biti trener ako Rino bude smenjen poslednjih dana kalendarske godine?

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Tužni praznici za Milan. Sutra protiv SPAL-a moguće je da će se Iguain oprostiti od navijača.

Naime, on je dugo bez gola, sada otkup ugovora od Juventusa izgleda daleko, "Pipita" u prvenstvu nije zatresao mrežu devet mečeva u nizu, odnosno 802 minuta.

Gatuzo smatra da ga je slomila utakmica protiv Juventusa, odnosno promašeni penal i Milan svim silama gura trampu za Moratu za Čelsijem, oko koje se na kraju pita Juventus.

"Gazeta delo Sport" piše da je izvesno da 38 miliona koje Milan treba da otplati za Argentinca neće u kasu "Bjankonera", a oni svakako ni na leto nemaju mesto za Iguaina, pa bi se složili da ga otkupi Čelsi.

Što se Gatuza tiče, neuspeh protiv gostiju iz Ferare sutra bi mu potpisao otkaz, a Leonardo je odbio da sedne na klupu i popuni rupu do leta.

Ali, ko bi mogao da bude drugo rešenje?

I dalje se pominje Donadoni, no, to nikoga ne bi zagrejalo, iako je u pitanju legenda kluba, njegove akcije kod navijača nisu baš visoke.

U Milanu se nadaju pobedi posle gotovo mesec dana koja bi spasila Gatuza i malo skinula pritisak, ali ako Milan ne dobije SPAL, onda je jasno da trener mora da ide...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paris Saint Germain
Friday, 28.12.2018
13:34

to je taj velikan fudbala koga samaraju, spal, frosinone i ostala boranija. ne znam zasto uopste pisete vesti o nekim nebitnim klubovima?

avatar
amigo999
Friday, 28.12.2018
13:27

Meni se place od tuge....Stvarno tuzno,nemogu da verujem:):):)

avatar
Cfckg
Friday, 28.12.2018
10:19

Trampa panj za panj

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 28.12.2018
09:39

e velika stvar kako igraju ako i dobiju Spal izgubiti ce od nekog poslje i sta su napravili ? Nista

avatar
PetarK
Friday, 28.12.2018
14:37

Ali uslov nije samo da dobijemo Spal,vec da igramo dominatno i impresivno... u suprotnom..

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 28.12.2018
09:30

5) Uopste nije sigurno da Iguain odlazi (narocito ne ako mu je Morata neka alternativa jer mu nije ni do kolena), to je sve jos uvek u fazi pregovaranja...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 28.12.2018
09:29

1) Nije ga slomio samo promaseni penal nego i jos jedan nedosudjen kao i ono sramotno iskljucenje, 2) Nije 38 mil. nego 36, cak sam vam prekjuce poslao zvanicno saopstenje sa sajta vaseg kluba, 3) Kandidati su i Venger (verujem da ste culi za njega, vodio je covek tamo neki Arsenal), Zardim i Guidolin/Gvidolin, 4) Gatuzo je odavno trebao da ode, i to je trebao SAM da podnese ostavku i da se povuce sa tog mesta i ustupi mesto boljem od sebe jer je od njega definitivno tesko naci goreg sefa strucnog staba.

avatar
Uncle Fester
Friday, 28.12.2018
09:24

Ako treba Gatuzo da dobije otkaz onda je to jedino prihvatljivo u slučaju da dođe umjesto njega Venger ili Konte, a sve ostalo (Donadoni, Jardim, Gvidolim i ostala boranija) ničim ne bi doprinijeli napretku igre Milana u odnosu na Gatuzovu jer ruku na srce, iako nije trener svjetske klase mora se priznati da već dva mjeseca igra bez kompletne odbrane i sredine terena. Čak ni moćni Juventus kad bi dva mjeseca igrao bez Kjelinija, Bonućija, Benatije, Pjanića, Matuidija ne bi bio igrao dobro

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 28.12.2018
13:36

Brate, i Donadoni bi vec napravio neku razliku, a Zardim bi vec i osetn(ij)u...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 28.12.2018
18:25

Nije ni meni on prvi izbor, naprotiv, ima nekoliko kandidata koje bih mnogo radije video kod nas, ali, eto, i nije bas da mozemo da biramo i da oni hrle...

avatar
Uncle Fester
Friday, 28.12.2018
15:39

Poštujem tvoje mišljenje ali se ne slažem jer mislim da Milanu treba trener top klase kako bi se mentalitet igrača popeo na taj nivo, a Donadoni i Jardim to nisu, pa ponavljam da je bolje da ostane Gatuzo kojega igrači vole i cijene nego praviti zamjene samo da bi se napravila zamjena.