Tužna sudbina Gabigola, da li je ovo sledeće poniženje?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 15.11.2017.
13:31
Izvor: Sportske.net

Više nema opcija, neće ga niko, ni u Interu ne znaju šta da rade...

EPA/MATTEO BAZZI
EPA/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Gabigol nije uspeo da napravi ništa ni u ekipi Benfike, gde ga je Inter poslao na pozajmicu.

Sa druge strane, on jedino hoće natrag u Brazil što Italijani ne dozvoljavaju, a jasno Santos nema novca da otkupi njegov ugovor.

Podsetimo prošle sezone za stotinak minuta je dao jedan gol u Seriji A, zatim je odbijao redom ponude, na kraju završio na "La Lužu" gde se pojavio jednom u timu u šampionatu i još jednom u Ligi šampiona.

Ukupno računajući od avgusta je Gabrijel Barboza izgubio 15 meseci, odigravši 10 utakmica, pri tome računamo i one u kojima se pojavljivao kao rezerva, a takvih je više od polovine.

Sada agent Kia Jorabčijan pokušava da ga ubedi da prihvati da ode u Kinu na pozajmicu od šest meseci, u Đangsu, gde bi sigurno igrao, ali fudbaler odbija takvu soluciju, tim pre što šampionat u ovoj zemlji počinje u martu.

Inter insistira, kineskim vlasnicima je dosta izvoljevanja, videćemo šta će na kraju biti, priča se da će Italijani probati da ga prodaju tokom zime, u njega je uloženo više od 30 miliona evra i to neće platiti niko.

Dakle Kina ili transfer lista, u svakom slučaju, ostaće u ekipi Benfike do prvog januara, za "Orlove" je odigrao ukupno 148 minuta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Wednesday, 15.11.2017
22:06

Zasto mu niko ne da sansu da igra? jedno je trening a jedno je utakmica...Treba ga pustiti par celih utakmica.Nije decko zaboravio da igra fudbal......

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 15.11.2017
15:39

Sta mu napravi ovaj inter stvarno sramota

avatar
The_Matrix
Wednesday, 15.11.2017
16:30

Sto Inter? Decko treba sam da se zapita sta radi. Evo ga u Benfici i za sada je uspeo samo da se pobije sa saigracem. Da ugasi instagram, batali cupanje obrva i tetoviranje, da se posveti maksimalno treningu pa ce da ga krene sigurno

avatar
RedDevil89
Wednesday, 15.11.2017
21:11

Svaka cast na komentaru. Vecini igraca se sve svodi na krpice, obrvice i tetovaze. Samo bih voleo da vidim ijednog od ovih superstarova protiv Gatuza, Roja Kina, De Jonga...

avatar
Oldboy
Wednesday, 15.11.2017
16:30

Šta će tek vama da napravi... dete