Tužilac izdao nalog za hapšenje, Savidis iza rešetaka!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 12.03.2018.
11:22
Izvor: Sportske.net

Nakon skadala koji se u nedelju dogodio na stadionu "Tumba" u Solunu tužilac je izdao nalog za hapšenje predsednika PAOK-a Ivana Savidisa.

Epa/Laurent Gillieron
Epa/Laurent Gillieron

Povezane vesti

Slike sa stadiona PAOK-a zabeležene tokom jučerašnjeg derbi susreta sa AEK-om obišle su Evropu i svet, a u centru pažnje je skandalozno ponašanje predsednika crno-belih iz Soluna Ivana Savidisa.

Prvi čovek PAOK-a upao je na teren sa pištoljem oko pojasa i krenuo u obračun sa glavnim arbitrom koji je poništio gol u 89. minutu derbija sa AEK-om.

Tužilac je već izdao nalog za privođenje Ivana Savidisa i još četiri osobe za koje se pretpostavlja da su pripadnici ličnog obezbeđenja predsednika PAOK-a.

PAOK će bez ikakve sumnje biti žestoko kažnjen zbog propusta u organizaciji utakmice ali i zbog same činjenice da je predsednik kluba sa pištoljem oko pojasa pretio smrću sudiji koji je poništio gol.

Podsećamo da je pre tri nedelje otkazan derbi između PAOK-a i Olimpijakosa zbog incidenata pre početka utakmice, a kasnije je gostu upisana pobeda za "zelenim stolom".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Monday, 12.03.2018
13:59

Tata igre!Pravi predsednik,ja bih voleo da mi u Partizanu imamo jednog ovakvog!!!A coveku ne mogu nista jer nije potegao niti upotrebio oruzije,uz to ako ima dozvolu tuzilastvo moze samo da se izvini predsedniku!

avatar
Barca4ever
Monday, 12.03.2018
14:23

Samo sluzbena lica koja obezbedjuju mec mogu da unose oruzje na stadion i niko vise.

avatar
Offside
Monday, 12.03.2018
21:52

Sluzbena lica mogu da potegnu pistolj ukoliko situacija tako nalaze,dok obicni gradjanin nesme ni to.Dakle uz dozvolu smes nositi oruzije (u zemljama gde je ono legalno) ali ga nesmes koristiti,drzati u rukama i slicno sto podpada pod krivicno delo ugrozavanja zivota drugih lica.Da se razumemo policija bi te verovatno privela ako bi ti nasla pistolj da ga nosis javno u dzepu ili za pojasom,ali nakon ustanovljavanja da posedujes dozvolu si slobodan!Covek nije ni dodirnuo pistolj,dakle nikoga nije ugrozio,eventualno moze dobiti novcanu kaznu zbog nosenja oruzija na javnim okupljanjima ili najgore kaznu zatvora ako nema dozvolu.Imam pravnika u kuci i ovo gore sam napisao nakon razgovora sa njim.

avatar
NikkiCFC
Monday, 12.03.2018
13:23

Ako on ima dozvolu za taj pistolj ne vidim u cemu je problem.

avatar
Петар Чалић
Monday, 12.03.2018
14:22

Цивили обично имају само дозволу да носе пиштољ у касети од седам до стрељачког клуба. Ето ти проблема.

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Monday, 12.03.2018
15:30

Dao sam ti plus, ali zamisli da mu ga je neko uzeo od tih ljudi na terenu? :-D