Turci podržali Mesuta - Svi smo mi Ozil!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 05.08.2018.
14:47
Izvor: Sportske.net

Doskorašnji reprezentativac Nemačke dobio podršku iz zemlje svojih predaka.

Epa/Christian Bruna
Epa/Christian Bruna

Povezane vesti

Velika prašina podigla se nakon što je Mesut Ozil u tri pisma za javnost obelodanio da je odlučio da napusti reprezentaciju Nemačke.

Ovakva odluka došla je kao rezultat "rasizma" koji je Mesut Ozil trpeo, barem je tako on naveo u obrazloženju odluke da napusti "Pancere".

Sve je počelo kada se Ozil u Londonu slikao sa predsednikom Turske Redžepom Erdoganom, a u Nemačkoj je takav gest protumačen kao igračeva želja da podrži Erdogana u predsedničkoj kampanji koja je tada bila aktuelna.

Pošto su mnogi osuli paljbu po Ozilu i nakon njegove odluke da se povuče iz nacionalnog tima, Nemcu je stigla podrška iz Turske.

Fudbaleri Malatijaspora pojavili su se pred prijateljski meč sa Gacijantepom u majicama sa Ozilovim likom i porukom "Svi smo mi Ozil".

Radi se o klubu za koji će u nastupajućoj sezoni igrati Danijel Aleksić i Mičel Donald, a srpski fudbaler je bio među igračima koji su pre početka meča nosili pomenute majice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bagra
Sunday, 05.08.2018
17:37

Koja besmislica, ovo je bukvalnohrani psa da te ujede

avatar
el presidente
Sunday, 05.08.2018
17:07

Trebali su ga izbaciti odmah iz reprezentacije kada se slika sa diktatorom Erdoganom s kojim je Njemacka i Eu prekinula odnose, čovjekom koji je izbrisao Hakan Sukura i Kantera iz njihovog sporta i države pobio, otpustio, zatvorio na 100 000 gradjana turske samo zato što drugačije misle.

avatar
MALI PLAVI
Sunday, 05.08.2018
15:13

Jedan čovek je imao rešenje za takve, nažalost nije bio shvaćen na pravi način.