Tunišani šokirali prvaka Evrope, vratio se Baloteli!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 28.05.2018.
22:58
Izvor: Sportske.net

Pripreme za Mondijal uveliko traju.

EPA-EFE/GIAN EHRENZELLER
EPA-EFE/GIAN EHRENZELLER

Povezane vesti

Danas su odigrane vrlo interesantne prijateljske utakmice reprezentacija koje će mahom igrati na predstojećem Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Najveće iznenađenje napravila je selekcija Tunisa koja je u Bragi remizirala protiv aktuelnog prvaka Evrope, ekipe Portugala. Domaćini su nakon golova Adrijana Silve i Žoaa Marija uspeli da ispuste prednost pošto su Tunišani preko Badrija i Ben Jusefa postavili konačnih 2:2.

Selektor Francuske Didije Dešan promešao je karte u večerašnjem duelu sa Republikom Irskom na kišnom Sen Deniju, a to je bilo dovoljno da se Ostrvljani savladaju sa 2:0. Sve je bilo rešeno već u prvom poluvremenu za četiri minuta, koliko je iznosila razlika između pogotka Olivijea Žirua i Nabila Fekira.

Veći deo drugog poluvremena je više ličio na vaterpolo meč zbog obilnih padavina u Francuskoj.

Italija je sa novim selektorom Robertom Manćinijem ostvarila trijumf od 2:1 nad Saudijskom Arabijom, a Italijane posebno raduje prvi pogodak i nastup Balotelija nakon četiri godine koji možete videti ovde. Sigurnu pobedu "Azurima" doneo je Beloti, a utešni pogodak za Arape delo je Al Šehrija.

U Turskoj je domaćin pobedio reprezentaciju Irana istim rezultatom. Dvostruki strelac za Turke bio je Tosun, a gol Iranaca delo je veterana Dedžagaha.

Danas nešto ranije selekcija Nigerije nije uspela da trijumfuje nad DR Kongom iako je povela preko Trost-Ekonga. Kongo je izbegao poraz pomoću hica Malango Ngite sa penala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke