Tumbi problem igrač više!?

Autor: Darko Mitrović
utorak 29.03.2016.
23:50
Izvor: Sportske.net

Posle remija sa Belorusijom, novi selektor reprezentacije Crne Gore ljubiša Tumbaković imao je interesantno viđenje dešavanja na terenu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Podsetimo, utakmica je završena bez golova, rezultatom 0:0, iako je Crna Gora imala čak 80 minuta igrača više!

Međutim, ono što je mnoge iznenadilo posle meča, jeste Tumbakovićeva izjava da bi više voleo da je Belorusija ostala kompletna.

''Utakmica protiv Belorusije je u principu utakmica kakvu mi treneri ne volimo, bez obzira na to što je protivnik rano ostao s igračem manje. I jeste problem to što smo 80 minuta imali igrača više, a nismo uspeli da damo gol.

Kod iskusnih ekipa kakva je Belorusija se i ne primeti ta naša brojčana prednost. Čekali su nas, a mi nismo bili dovoljno probojni po bokovima, a tamo gde je bilo najgušće nismo se snašli.
Malo je dekadentna priča, ali bih više voleo da je Belorusija ostala kompletna'', izjavio je Tumbaković, a prenose ''Vijesti''.

Mečevi protiv Grčke (1:2) i Belorusije (0:0) bili su prilika da se Tumbaković upozna sa igračim kadrom kojim raspolaže za predstojeće kvalifikacije za Mondijal. Ali, očigledno da nije zadovoljan igračkim kadrom.

''Treba nm vremena, moramo da nađemo rešenje, tražićemo ga u narednim mesecima. Međutim, vreme mnogo brzo leti. Koliko god smanjivali izbor igrača, mi se vraćamo na ono što je već ovde'', konstatovao je Tumbaković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Danijella
Wednesday, 30.03.2016
00:55

Tumba car :)) haha

avatar
Go Hard or Go Home
Wednesday, 30.03.2016
00:41

Kod iskusnih ekipa kao sto je Belorusija se ni ne primeti igrac vise,Belorusi evropski brazilci...