Tumbaković tvrdi da je Crna Gora zaslužila više!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 27.03.2017.
17:41
Izvor: Sportske.net

Desetak minuta delilo je selekciju Crne Gore od velikog boda protiv objektivno kvalitetnije reprezentacije Poljske, ali su ''Sokolovi'' i ovoga puta poklekli u finišu.

EPA/KOCA SULEJMANOVIC
EPA/KOCA SULEJMANOVIC

Povezane vesti

Posle odličnog starta u kvalifikacijama za Mondijal, pobeda nad Kazahstanom i Danskom i remija u Rumuniji, reprezentacija Crne Gore je vezala dva uzastopna poraza, ali je i dalje ostala na drugom mestu na tabeli.

Ipak, ono što je prilično bolno za ljubitelje fudbala u Crnoj Gori, jeste i to što su i u Jermeniji (3:2) i sinoć protiv Poljske u Podgorici (2:1) bili blizu boljih rezultata, ali su u završnicama tih mečeva ostajali praznih šaka.

Posle duela sa Poljacima, selektor reprezentacije Crne Gore Ljubiša Tumbaković nije imao mnogo toga da zameri svojim igračima, ali ne krije da rezultatom nije zadovoljan.

''Mislim da smo zaslužili više, da je remi realniji rezultat. Pobedila je ekipa koja ima veliku grupu igrača, od kojih mnogi imaju svetsku reputaciju, i to je bila prevaga, a ne timska igra", naglasio je Tumbaković, a prenose ''Vijesti''.

Crna Gora sinoć je bila veoma oslabljena, Tumbaković nije mogao da računa ni na prvu zvezdu tima, Stevana Jovetića, ali ne želi da traži bilo kakav alibi za neuspeh.

"Mi smo puno toga napravili. Neću da pričam da smo oslabljeni, reprezentacija ne može da bude oslabljena. Ovaj tim se nije obrukao ni na jedan način. Igrači su pokazali su htenje, borbenost, disciplinu...

Bilo je i grešaka, ali su naučene lekcije iz prethodne utakmice, što je dobro. A reprezentacija i igrači kao što su poljski kažnjavaju greške.

Mogli smo da budemo kvalitetniji sa igračima koji nisu bili sa nama. To nije alibi, već realnost. Kakav autoritet imaju Levandovski i Glik, i kod sudija, i u igri svog tima...", objašnjava Tumbaković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 27.03.2017
20:30

ne treba se plasiti nikoga , to je kljuc uspeha

avatar
Monday, 27.03.2017
18:26

По мени је синоћ први гол Пољака споран, али шта је ту је. Комшије сад памет у главу, у наредна 4 меча много можете, све и даље држите у својим рукама, чекате Јерменију, Румунију и Данску, гостујете Казахстану и у последњем колу Пољској! Надам се да нећете да проспете оно што сте до пре два кола лепо градили и да ћете доћи до баража, јер је прво место сад готово немогуће!

avatar
Maestro-Sic-Chelsea
Monday, 27.03.2017
17:54

Poljaci su popili dobre batine u PG