Tumba objavio spisak za Srbiju, zvao i povređene

Autor: Darko Mitrović
sreda 07.11.2018.
20:40
Izvor: Sportske.net

Selektor reprezentacije Crne Gore ponovo ima problema sa povredama nekolicine igrača, baš kao i pred oktobarske mečeve.

Epa/Bartolomiej Zborowski
Epa/Bartolomiej Zborowski

Povezane vesti

Grupna faza Lige nacija završava se sa novembarska dva poslednja kola, a u Ligi C, reprezentacija Crne Gore će najpre gostovati Srbiji u Beogradu 17. novembra, a tri dana kasnije će dočekati Rumuniju.

Sve tri pomenute selekcije bore se za prvo mesto u grupi koje vodi u plej-of fazu, a ujedno i u viši rang u narednom ciklusu.

Selektor reprezentacije Crne Gore Ljubiša Tumbaković danas je objavio spisak, na kojem se nalaze i imena povređenih Stevana Jovetića, Nikole Vukčevića, kao i beka Crvene zvezde Filipa Stojkovića koji je sinoć zbog povrede morao da napusti teren protiv Liverpula u drugom poluvremenu. Takođe, na spisku je i Aleksandar Šćekić iz Partizana, koji je nedavno operisao nos i koji od tada još nije nastupao za crno-bele.

Golmani: Danijel Petković (Lorijen), Milan Mijatović (Budućnost), Damir Ljuljanović (OFK Titograd).

Odbrana: Stefan Savić (Atletiko Madrid), Žarko Tomašević (Ostende), Marko Simić (Pahtakor), Adam Marušić (Lacio), Filip Stojković (Crvena zvezda), Emrah Klimenta (Sakramento), Boris Kopitović (Čukarički), Risto Radunović (Astra).

Vezisti: Nikola Vukčević (Levante), Marko Vešović (Legija), Vladimir Jovović (Jablonec), Aleksandar Šćekić (Partizan), Marko Janković (Partizan), Mirko Ivanić (BATE Borisov), Nebojša Kosović (Partizan), Aleksandar Boljević (Vasland Beveren), Darko Zorić (Čukarički), Luka Mirković (Budućnost), Asmir Kajević (Čukarički), Deni Hočko (Famalikao).

Napadači: Fatos Bećiraj (Makabi Netanja), Stevan Jovetić (Monako), Stefan Mugoša (Inčon junajted) i Luka Đorđević (Arsenal Tula).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke