Tumba jasno - "Problem postoji između Luke Jovića i Luke Jovića"

Autor: Stefan Matić
petak 03.01.2020.
11:00
Izvor: Sportske.net

Srpski selektor progovorio o napadaču.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Godinu iza nas u srpskom fudbalu je obeležio i novi sukob na liniji selektor-igrač, ovog puta kao glavni akteri su bili Ljubiša Tumbaković i Luka Jović. Novopridošlica u Real Madrid je jedno vreme bio i "na ledu" što se tiče mečeva reprezentacije Srbije da bi pred početak nove godine došlo i do isčekivanog pomirenja.

Međutim, po izjavama selektora bivši napadač Ajntrahta će morati dobrano da se potrudi kako bi zavredio poverenje nacije.

"Ja vodim računa o svakom igraču koji na maksimalan način može da pruži doprinos nacionalnom timu Srbije. I nikada se nisam nijednog odrekao. Jedan od onih koji se udaljio od reprezentacije je Luka Jović. Istina je samo jedna - a to je da apsolutno ne postoji neki konflikt između Luke Jovića i mene. Postoji samo problem između Luke Jovića i Luke Jovića. On je odjednom napustio prireme, ne javlja se.. Ja ću uvek računati na jednog takvog igrača, jer ne bi bila moja profesionalna odgovornost dobra ako ne razmišljam o njemu"

Luka Jovic

"Ali, on mora da ubedi sve nas, javnost, navijača, ljude iz Saveza i mene kao selektora, da je spreman i odgovoran. On nije uradio nijedan korak u tom pravcu. Prema tome, vrata su širom otvorena svakom fudbaleru,pa i Luki Joviću.Skoro tri decenije radim profesionalno ovaj posao, nikoga svesno nisam oštetio niti ću. Mnoge sam mlade igrače izveo na pravi put, pa zašto ne bih i njega", izjavio je Tumbaković za Blic.

Ostaje da se vidi kako će napadač iskoristiti drugu priliku, nadamo se da će biti onaj pravi protiv Norveške u martovskim okršajima.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paris Saint Germain
Friday, 03.01.2020
13:33

jovic treba da cisti kopacke Mitru najboljem napadacu Srbije svih vremena