Tumba ima poruku za De Bura! Jovetić to nije zaslužio!

Autor: Darko Mitrović
utorak 04.10.2016.
14:25
Izvor: Sportske.net, fscg.me

Reprezentaciju Crne Gore narednih dana očekuju novi kvalifikacioni mečevi, a posle uspešnog starta i remija protiv Rumunije u gostima. Selektor Tumbaković ponovo ima kadrovskih problema.

fscg.me/Filip Roganović
fscg.me/Filip Roganović

Povezane vesti

Popularni ''Sokolovi'' okupili su se u sklopu priprema za mečeve sa Kazahstanom u Podgorici i Danskom u Kopenhagenu, a selektor Ljubiša Tumbaković neće moći da računa na trojicu povređenih igrača - Filipa Stojkovića, Marka Bašu i Luku Đorđevića.

Neizvestan je i nastup Mirka Vučinića, ali je Tumabković zagonetan po tom pitanju.

''Mirko ima problem sa kolenom, koji nije vezan za povredu koju je doživeo prošle godine, već je u pitanju nešto novo.

Pokušaće da trenira, a mi ćemo pokušati da ga osposobimo. Ako ikako bude moguće, da za utakmicu sa Danskom bude uz ekipu'',
istakao je Tumbaković, a prenosi zvanični sajt Fudbalskog saveza Crne Gore.

Ostali pozvani igrači su mu na raspolaganju, a ono što ljubitelje fudbala u Crnoj Gori možda najviše brine, jeste činjenica da Stevan Jovetić nije u prvom planu u ekipi Intera.

Selektor Tumbaković se osvrnuo i na tu činjenicu, smatrajući da Frank de Bur nije pravedan prema Jovetiću.

''Mislim da Jovetić nezasluženo ne igra više u Interu, ali to je problem njegovog trenera. Da igra stalno njegova forma bi bila bolja, ali motivisani Stevan, kakav je bio protiv Rumuna, prijeko je potreban reprezentaciji'', izjavio je Tumbaković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Elliott Roger
Wednesday, 05.10.2016
02:46

Zato je on trener a ne vi. Čovek odlučuje ko će igrati i sam donosi odluke i za to uzima kes. A vi ubacujte na forumima i sajtovima koga zelite...

avatar
HHadzimontagic
Tuesday, 04.10.2016
21:44

De Buru ce brzo doci racun, zvani otkaz, svi Treneri i koji se ne odnose dobro prema dobrim igracima dobiju kaznu, setite se Murinja u Celziju.

avatar
Barcelonista
Tuesday, 04.10.2016
17:47

A koji crni Vucinic, ja ne vjerujem da toga lika uopste spominju vise kao moguceg igraca. To je pohlebna baba jedna, sve kao neke povrede i jadi sa njim. Zadnji put je ljudski odigrao utakmicu 2012 godine. Ne bi mu dao da pridje stadionu a ne da igra.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 04.10.2016
14:41

Posalji ga onda nekako u klub koji voli!

avatar
INTERnacionalist
Tuesday, 04.10.2016
14:32

..vise ne zns covek ni sta da misli! Ubacio je Jovetu sad protiv Rome,izjednacili su imali igru a on pravi totalno glup i jos nepotreban faul na 20 m posle kojeg Roma postize gok za 2:1..

avatar
S-I-M-K-E_
Tuesday, 04.10.2016
15:04

Covjece,shvati da tako kvalitetnom igracu su bitni minuti,ako ne igra dovoljno,onda dobro ni ne razmislja na terenu,nema tu rutinu,nema osjecaj,jer malo igra.

avatar
S-I-M-K-E_
Tuesday, 04.10.2016
14:30

Stvarno kakvo sramotno ponasanje De Bura.Potpuno je nevjerovatno da je jednog takvog igraca stavio po strani i da mu ne dozvoljava da igra.Svi znamo za sta je sve Jovetic sposoban kada je zdrav fizicki,kao sto je to sada slucaj.To je dokazao nekoliko puta u Fiorentini,u Sitiju,u Interu prosle godine kada je donosio pobjede svojim golovima i asistencijama.