Tumba čuješ li, ovaj Srbin je deo najefikasnijeg tandema u Seriji A!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 07.11.2020.
10:04
Izvor: Sportske.net

Prolaze li njegove dobre partije ispod radara i da li bi mogao da dobije ofanzivniju ulogu...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

U Srbiji nekako nezapaženo prolaze partije Saše Lukića. Trener Đampaolo mu je našao pravu poziciju, naime, nekadašnji fudbaler Partizana igra bliže golu, ima više slobode u igri, primetno je jači u duelima i kada pogledate brojeve, Sašu porede sa slavnim "Dopelpakom", Tonijem Polsterom koji je jednu sezonu igrao u Torinu i imao ovakav učunak, još je bio bio napadač.

Naime, Lukić je postigao tri gola u šest mečeva, sjajno sarađuje sa Belotijem koji puno otvara. "Galo" je stvorio dosta prostora Srbinu koji se ubacuje između linija i konstantna je opasnost za gol rivala.

Ponovo brojevi, Lukić i Beloti su dali devet golova u šampionatu ove sezone, zajedno sa Ibrahimovićem i Leaom kao i Žoao Pedrom i Simeoneom najefikasniji su tandem Serije A. Doduše, Morata puni mreže, ali on i Ronaldo dali su sedam, pošto je Portugalac bio bolestan.

baner

Ovaj novi kvalitet Lukića bi Tumbaković mogao da iskoristi u četvrtak protiv Škota, pogotovo ako Đurićić ne ozdravi. Biće nam potrebno dosta snage, mnogi prognoziraju tvrd meč, ali bi ko zna, možda Lukić formu sa Apenina mogao da donese u Beograd.

Torino je inače u zoni ispadanjam, imaju četiri boda, ali su postigli šest golova protiv Sasuola i Lacija u poslednja dva kola.

Sada će morati da pobede Krotone, inače se priča da bi Đampaolo mogao da dobije otkaz...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke