Tuhel pobesneo, nezapamćena kaznena mera za Rabioa!

Autor: Ivan Cvetković
petak 28.12.2018.
19:59
Izvor: Sportske.net

Uprava kluba podržala potez Nemca.

Epa/Etienne Laurent
Epa/Etienne Laurent

Povezane vesti

Već izvestan period vremena traju spekulacije oko sudbine Adriana Rabioa, da li će ostati u PSŽ-u ili će kako stvari stoje najverovatnije okušati sreću van Francuske, po svoj prilici u Barseloni.

Od igrača koji je bio uzdanica kluba i projektovani lider šampiona Francuske u kome je inače i ponikao do ’persona non grata’ kome su po najnovijim informacijama zabranili i pristup svlačionici igrača na dan utakmice.

Antero Enrike, sportski direktor PSŽ-aa se u potpunosti slaže sa ovakvom odlukom nemačkog tenera.

"Ismejao nas je. Imali smo pozitivan i dug dijalog u vezi obnove ugovora i klub je izašao u susret Rabiou prihvatajući sve njegove uslove, ali se onda sve promenilo. Pokazao je manjak poštovanja i za klub i za navijače, posebno za igrača koji nosi ovaj dres još od malih nogu", izjavio je Enrike.

Prva mera je bila da ga drže na tribinama dok se njegov status ne reši, ali ovom radikalnijom odlukom šalju jasnu poruku da ga ne žele i da nijedan igrač nije veći od kluba.

PIŠE: Stefan Matić

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Saturday, 29.12.2018
13:03

Još da mogu da shvatim o kakvoj je igračini reč, jer mi sve ono što sam od njega video govori kako bi trebalo da je nebitan za... pa recimo za sve ovo što je ostalo u LŠ od klubova, uključujući naravno i PSG.

avatar
Saturday, 29.12.2018
00:14

umišljeni paćenik

avatar
GO HARD
Friday, 28.12.2018
22:30

Isti slucaj kao sa Dembeleom, ista destinacija, isto ponasanje? Nekada su igraci pregovarali umesto kluba, sada kada je vrbovanje kaznjivo sad su tu neke druge mere. :D

avatar
Steffmajster
Friday, 28.12.2018
22:30

covek hoce da ode iz kluba i to je to.. ceka da mu zavrsi ugovor, jer zna kako se ponasaju seici, primer Verati kad je zeleo otici u Barsu...

avatar
x90x
Friday, 28.12.2018
22:19

Zapravo mnogi od tih igraca su veci od kluba, jer je PSG i dalje mali klub, neuporedivo manji od Olimpik Marseja.
To sto su Arapi pljunuli milijardu ne menja tu cinjenicu. Svako ko ima pamcenje duze od 7 godina to zna. A ako se za tako mali period postaje veliki klub, onda nemam sta da dodam...

avatar
brekbaCh1
Friday, 28.12.2018
21:52

Svaka cast za PSZ, tako treba.