Tuhel otkrio ko će propustiti Napoli, da li će Kavani igrati opet na "San Paolu"?

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 01.11.2018.
15:01
Izvor: Sportske.net

Trener PSŽ-a očekuje uzbudljiv meč.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

PSŽ i Napoli su odigrali vrlo interesantan meč, prepun preokreta, a francuski tim je golom Di Marije u 93. minutu uspeo da izbegne poraz na svom "Parku prinčeva".

Naredne nedelje je vreme za revanš, a ovoga puta je Napoli domaćin. Vrlo bitna utakmica za oba tima i njihove planove za prolazak u nokaut fazu Lige šampiona.

Tuhel je pričao o tome ko će biti dostupan za ovaj vrlo bitan meč, a izgleda da će biti određenih promena, pre svega na golu, jer će ovoga puta nastupiti legendarni Đanluiđi Bufon.

"Bufon će biti na golu protiv Lila, ali i protiv Napoliju za meč Lige šampiona. Ja uvek pričam da on ima vrlo bitnu ulogu u našem timu. On je legenda i njegova karijera govori sve, ima dosta iskustva i to je veoma važno. Njegov pristup sportu je izvanredan, veoma je važno to što Điđi priča sa svima i deli svoje iskustvo", rekao je Tuhel.

Bufon je čitavu karijeru proveo u Parmi i u Juventusu, a nakon 17 godina provedenih u Torinu, on je ovog leta obukao dres francuskog PSŽ-a. Zbog crvenog kartona protiv Reala prošle godine, Bufon je bio suspendovan tri utakmice, pa je zato na golu bio Areola, ali u narednom meču će on stajati između stativa protiv Napolija.

Djanluidji Bufon

Kada je povratak Edisona Kavanija na "San Paolo" u pitanju, on je neizvestan. Tuhel je potvrdio da on trenira sa timom, ali da ima i individualne treninge, ali da bi ipak zbog povrede mogao da propusti taj meč.

Urugvajski napadač je proveo 3 sjajne sezone u Napoliju, bio je jedan od miljenika navijača. Postigao je mnogo golova i doneo mnogo lepih momenata ovom timu. Međutim, on bi mogao da propusti taj meč, a Tuhel je govorio u superlativima o svom napadaču.

Pored Kavanija, Kurzava, Dani Alves i Kolin Dagba bi mogli da propuste duel sa Napolijem zbog povreda.

Pastore Kavani PSZ PSG

Kavani bi narednog leta mogao i da potpiše za svoj bivši tim sa "San Paola", više o tome OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke