Tuhel ispisao istoriju, protiv Liona do neverovatnog rekorda

Autor: Nikola Miloradović
subota 29.09.2018.
19:48
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Pari sen Žermena su zaista nezaustavljivi u francuskoj Ligi 1.

EPA-EFE/WALLACE WOON
EPA-EFE/WALLACE WOON

Povezane vesti

Nakon sedam trijumfa u sedam odigranih kola, Parižani su slavili i u osmom, na "Alijanc Rivijeri" su bili bolji od Nice.

Dva gola je postigao Nejmar, jedan Nkunku, a pomogao im je i vezista ekipe sa Azurne obale Siprijen, koji je sredinom drugog dela igre zaradio crveni karton.

Tako je PSŽ rutinski upisao još jednu pobedu, Tuhel je iskoristio priliku da pruži šansu i nekim mlađim igračima poput Nkunkua i Dijabija, dok je Markinjos ponovo vežbao da igra u sredini terena.

Bilo kako bilo, maksimalnih 24 boda nakon osam kola u Ligi 1, jedini poraz od starta sezone doživeli su na "Enfildu" u okviru Lige šampiona.

Ovaj start "Svetaca" u francuskom šampionatu je zaista istorijski, kako je osam pobeda u prvih osam kola imao još samo Olimpik Lil i to u sezoni 1936/37.

Dakle, izjednačili su rekord star preko 80 godina, a u devetom kolu bi protiv Liona mogli i da ga obore.

Parižani će osokoljeni ovom istorijskom pobedom na megdan Crvenoj zvezdi u okviru drugog kola grupne faze Lige šampiona, meč je zakazan za sredu od 18:55h, na stadionu "Park Prinčeva" u Parizu.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brat_Felix
Saturday, 29.09.2018
20:15

Uvek jaki protiv malih klubova a kad budu naisli Barsa, Juve, Bajern onda ce da bude imamo suljeve. Gubitnicki mentalitet