Tuga pod Vezuvom, Sariju vreme isteklo, novi trener stiže iz Rima?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 21.05.2018.
09:06
Izvor: Sportske.net

To je poruka vlasnika kome je dojadilo da čeka odgovor. Šta se krije iza svega?

Twitter
Twitter

Povezane vesti

Mauricio Sari je sada realno daleko od ostanka.

"Nema više vremena, isteklo je, mi moramo dalje, dosta je "ako" i "ali", moram oda planiramo novu sezonu i da stvorimo tim za napad na titulu", kaže predsednik De Laurentis.

Poruka je jasna, ali problem je što mu Sari ne veruje, zato okleva.

On odlaže odluku, jedni misle da je u pitanju pokušaj da sačeka rasplet u Čelsiju, drugi da jednostavno smatra da predsednik blefira i da će rasprodati tim, odnosno da će igrači koji imaju klauzulu poput Kaljehona, Mertensa i Albiola otići.

Ako na to dodate da je Žorginjo pred vratima Sitija, da je Rejna otišao, to bi značilo ponovo da se kreće od nule, pravi tim. Sari bi ostao i u tom slučaju da De Laurentis ne podgreva očekivanja i ne želi jasno da kaže da titula nije cilj.

Umesto toga on zahteva nemoguće i čak bi novi Sarijev ugovor vezao za bonuse.

Tako da nema ni finansijskog dogovora, juče je uz suze Sari napustio "San Paolo" posle pobede protiv Krotonea i to mnoge uverava da je prelomio i da će otići.

De Laurentis je razgovarao sa Simoneom Inzagijem, on mu je prvi izbor, a danas će se na Pirlovoj oproštajnoj utakmici sresti sa Anćelotijem. Inzagi se koleba, jasno, sada će biti na ispitu, jer je ostao bez Lige šampiona posle sjajne sezone, svakako da bi u Napoliju uz novac, dobio mogućnost da tim vodi u Ligi šampiona i da se bori za veće stvari. On je čekao Juventus, međutim, Alegri ostaje sigurno još par sezona.

De Laurentisa čeka još jedan razgovor sa Sarijem, ali čini se da će to biti formalnost, trener želi da ode.

"Ne znam o kakvoj žurbi priča De Laurentis, pa trojica igrača imaju klauzule, ne može da ih spreči ako žele da odu"
, prokomentarisao je Sari reči predsednika da mu je vreme isteklo...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mangus
Monday, 21.05.2018
09:52

Juve obnavlja skoro kompletnu odbranu, odlazi najbolji golman u istoriji, novi bekovi, stoperi, sredjuje se vezni red... Umesto da Napoli sad ostane na okupu, dovede jos par kvaltietnih igraca i napadne skudeto, oni se raspadose.

avatar
NikkiCFC
Monday, 21.05.2018
09:24

Trener Sari. Formacija 4-2-3-1. Kurtoa, Emerson, Kulibali, Ridiger, Aspilikueta, Kante, Jorginjo, Azar, Fekir, Bejli, Levandovski(Morata). Siti da li si spreman da predas sve rekorde?

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Monday, 21.05.2018
09:08