Tuga, možete li da zamislite Milan u četvrtoj ligi?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 10.10.2019.
08:49
Izvor: Sportske.net

Jučerašnje predstavljanje novog trenera na neki način je bilo tužno, klub je pao na niske grane...

EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Povezane vesti

Navijači Milana su besni, niko nije zadovoljan dolaskom Piolija na kormilo mnogi smatra da je to promena radi promene, želeli su neko veće ime, a ljutnja je usmerena ka čelnicima kluba.

"Shvatam navijače, jasno je šta očekuju, ali mi smo nasledili očajnu situaciju. Ništa ne možemo preko noći. Klub je bio u opasnosti od bankrota i Serije D", rekao je Ivan Gazidis, mada je teško zamisliti "Rosonere" u amaterskom rangu.

"U jednom trenutku je bio neizvesno hoćemo li imati novca da isplatimo igrače, bili smo pred bankrotom. Moramo odgovorno da se ponašamo, inače bismo mogli opet da se suočimo sa istim scenariom", upozorava nekadašnji prvi čovek Arsenala.

Zvonimir Boban i Paolo Maldini su doveli fudbalere kojima Đampaolo nije pružao šansu i to je bio jedan od najvećih razloga za njegov odlazak.

"Mi smo šesti po novcu koji smo potrošili prethodnog leta", rekao je Gazidis, koji verovatno računa i zimske transfere Pakete i Pjonteka. To pokazuje ambicije da se takmičimo. Gradimo stadion koji će vredeti preko milijardu evra, klub je na dobrom putu", dodao je Gazidis.

Maldini je prihvatio deo kritika da su klubu potrebni iskusniji igrači, ali dodaje da ništa nije izgubljeno.

"Verujemo u Piolija, on je vodio velike klubove, već se pokazao, samo smo šest bodoba od mesta koje vodi u Ligu šampiona, iako smo loše startovali. Ako budemo igrali bolje i sredimo redove jasno je da ćemo se boriti za zacrtane ciljeve. U ovom trenutku je nerealno da pričamo o osvajanju Lige šampiona, ali sigurno da Milan neće čekati deset godina da ponovo igra u evropskoj eliti", rekao je legendarni kapiten.

Malo ko mu veruje, Milan je bez Lige šampiona već pet godina...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Thursday, 10.10.2019
16:38

Cemu drama, jedina razlika je sto u Seriji D nema Juvea. :D

avatar
REVØLT
Thursday, 10.10.2019
16:00

Mislim da sam ja kriv za sve, otkad sam dosao ovde, poceo je nas nezaustavljivi ponor, nadam se da ce to biti okoncano na prolece.

avatar
forza ACM
Thursday, 10.10.2019
14:08

Vi ovde bas mrzite Milan pa valjate gluposti ali neka prezivecemo jos neko vreme da se vratimo na vrh gde nam je mjesto za razliku od vaseg lopovskog juventusa

avatar
BenkovackiManitas31*
Thursday, 10.10.2019
12:13

Prema Milanu se mora biti surov

avatar
Los Vikingos
Thursday, 10.10.2019
11:59

Cini mi se da Milan ima ozbiljne probleme na svim poljima. Ne svidja mi se kako dovode igrace, kao da dovode ono sto mogu a ne ono sta im treba. Vezni red im je ubedljivo najveci problem jer bukvalno nema kreativca. Ako Suso nesto uradi po krilu uradi, a i on je sklon losim partijama. Ne svidja mi se ni sto Kesi igra ofanzivnije, decko nije tehnicar za tako nesto, vise je za zadnjeg veznog nego recimo Bilja koji stalno to igra. Paketa ili ne igra ili ulazi sa klupe a cini mi se da je on najveci kreativac u veznom redu. Rebic takodje ne igra, nemoguce je da je toliko los a kidao je u Nemackoj. Milan nema lose igrace, ali kada gledas kako igraju rekao bi da imaju prosecne igrace. Takodje nemaju ni trenera koji ce da motivise i pokrene ovu zajednicu. Nadam se boljem Milanu.

avatar
MZhell
Thursday, 10.10.2019
10:44
avatar
REVØLT
Saturday, 12.10.2019
09:38

Bas si bistar.

avatar
REVØLT
Thursday, 10.10.2019
09:26

Ne nego cemo cekati jos pet godina, ej. Ne bezi nam sest bodova cetvrti na tabeli nego cetiri, problem je u tome sto nam tek predstoje teske utakmice.