TSL: Kao nekad u dresu Fenera, Musa So spektakularnim autogolom ostavio bivši klub u borbi za titulu!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 06.05.2018.
17:28
Izvor: Sportske.net

Nikad uzbudljivija borba za titulu u Turskoj. Fenerbahče je vadio kestenje iz vatre u duelu sa Bursom ali je na kraju uzeo zlata vredna tri boda.

Epa/Tolga Bozoglu
Epa/Tolga Bozoglu

Povezane vesti

Biće pakleno u samoj završnici turske Super lige pošto je Fenerbahče iskoristio kiks Bašakšehira i preuzeo drugo mesto na tabeli pobedom nad Brusom.

Fenerbahče je na stadionu "Šukru Saračoglu" savladao Bursu rezultatom 2:1 (0:0) u okviru 32. kola turske Super lige i tako se izjednačio po broju bodova sa vodećim Galatasarajem koji ima meč manje.

Prvo poluvreme završeno je bez golova iako uzbuđenja nije manjkalo, a u drugom je usledio pravi "vatromet", bolje rečeno u poslednjih dvadeset minuta susreta.

Gosti su zaledili pristalice domaćeg tima golom u 69. minutu koji je postigao Furkan Sojalp. Samo dva minuta kasnije dogodilo se nešto što će izazvati komentare Fenerovih rivala u borbi za titulu.

Bivši napadač Fenerbahčea Musa So postigao je autogol i poravnao rezultat na 1:1, a kada pogledate kako je izgledala odbrambena reakcija Senegalca rođenog u Francuskoj shvatićete zašto će se pogodak komentarisati sa posebnom pažnjom.

Bursa je u 83. minutu ostala sa igračem manje na terenu, isključen je Titi, a u istom momentu i jedan od igrača sa klupe zbog prigovora.

Fenerbahče u poslednjim momentima meča koristi brojčanu prednost i preko Fernandaa uspeva da dođe do pobedonosnog gola koji će "kanarince" ostaviti u borbi za šampionsku titulu.

Fener je sada drugi na tabeli sa istim brojem bodova kao prvoplasirani Galatsaraj i trećeplasirani Bašakšehir, s tim što lider turske Super lige ima utakmicu manje u odnosu na pratioce.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke