TSL: "Imperatorova" Galata ponovo na vrhu

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 12.02.2018.
19:59
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Galatasaraja upisali su novi trijumf u 21. kolu turske Super Lige.

EPA/TOLGA BOZOGLU
EPA/TOLGA BOZOGLU

Povezane vesti

Sve je bilo gotovo na "Turk Telekom" areni već u prvih 40 minuta, kada je Galatasaraj postigao i sve golove na večerašnjem susretu.

Na kraju je bilo 3:0 (3:0) u korist favorizovanog domaćina, protiv Antalijaspora.

Načeli su domaći fudbaler mrežu gostiju već u 14. minutu, strelac je bio bivši napadač Liona i Svonsija Bafetimbi Gomis.

Samo šest minuta kasnije, iskusni francuski fudbaler postiže svoj drugi gol na meču, ovoga puta na asisteniju Rodrigesa.

Sve je bilo jasno već u 38. minutu, bivši igrač Valensije i Vest Hema Sofijan Feguli je postigao gol na asistenciju Junesa Belande za 3:0.

Domaći fudbaleri su do kraja susreta rutinski održavali prednost, a gostima nije pomogao ni sprski fudbaler Milan Jevtović, koji se ove zime povezivao sa prelaskom u Crvenu Zvezdu.

Jevtović je u igru ušao u 41. minutu, samo tri minuta kasnije je dobio žuti karton, a do kraja meča nije imao previše prilika da ugrozi gol domaćina.

Ekipa Fatiha Terima se vratila na čelo tabele, imaju 44 boda, jedan više od Bašakšehira, dok je Antalija na 15. mestu na tabeli, sa samo bodom više od Konje, koja je prva ispod crte.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke