TSL - Diane poslao Škuletićev Genčler u drugu ligu

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 12.05.2018.
17:34
Izvor: Sportske.net

Senegalski internacionalac Mbaje Diane postigao je het-trik u pobedi Kasimpaše nad Genčlerom i poslao ekipu Petra Škuletića u drugu ligu.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Fudbaleri Genčlerbirligija oprostili su se danas od turske Super lige, pošto su kao gosti poraženi od Kasimpaše rezultatom 3:1 (1:0) u pretposlednjem kolu šampionata.

Stvari su za klub iz Ankare krenule po zlu već u prvom poluvremenu pošto je Ahmet Oguz zaradio dva žuta kartona u razmaku od 12 minuta i ostavio saigrače na cedilu.

Mbaje Diane doveo je domaće u prednost šest minuta pre odlaska na odmor, a isti igrač nastavio je da rešeta mrežu Genčlera i u nastavku.

Posle četiri minuta igre u drugom poluvremenu Senegalac postiže svoj drugi gol na utakmici, a gosti preko preko rezerviste Elvisa Manua koji je na pauzi zamenio Petra Škuletića smanjuju zaostatak. Asistirao je drugi Srbin iz redova Genčlera - Marko Milinković.

Gosti ipak nisu uspeli da izbegnu poraz sa igračem manje jer je minut pre kraja Mbaje Diane kompletirao het-trik i stavio tačku na pobedu Kasimpaše.

Genčlerbirligi kolo pre kraja ima pet bodova manje od petnaestoplasiranog Konjaspora koji uz to ima i meč manje. Osmanlispor je šesnaesti i ima meč manje i tri boda više od Genčlera.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke