Trka sa vremenom - Napolitanci bez najboljeg na "Tobdžije"?

Autor: Stefan Matić
petak 15.03.2019.
21:14
Izvor: Sportske.net

Italijan neizvestan za prvu utakmicu Lige Evrope na "Emiratima".

EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI
EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Povezane vesti

Voljom žreba već u četvrtfinalu smo možda dobili i finale pre finala, za nešto manje od meseca dana koplja će ukrstiti Arsenal i Napoli.

Međutim, taj meč italijanski tim može zateći sa velikim kadrovskim problemima.

Sinoć su se na utakmici revanša u Salcburgu povredili Vlad Kirikeš i Amadu Diavara, Rumun će biti odsutan tri nedelje dok će vezni iz Gvineje izgleda nešto duže biti van konkurencije.

Veći udarac jeste neizvesnost Lorenca Insinjea koji će voditi pravu bitku da se vrati na vreme za utakmice LE posle povrede mišića, koja ga muči već neko vreme.

Najbolji igrač Napolija će sigurno propustiti duele u Seriji A sa Udinezeom, Romom, Empolijem i Đenovom, uz to neće biti u mogućnosti i da pomogne reprezentaciji Italije u narednom periodu.

Berardi Insinje Napoli Sasuolo

Omaleni ofanzivac je glavni motor Napolitanaca ove sezone, na 32 utakmica je postigao trinaest golova i dodao sedam asistencija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kico14
Friday, 15.03.2019
23:28

Da smo zdravo, i mi igramo bez par bitnih igraca pa nikom nista. Individualno smo bolji sigurno. Sad kako ce ko docekati u boljoj formi, ostaje da se vidi. Mi ne igramo narednih 20 dana sto je odlicna prilika da se odmore igraci.