Trka sa vremenom, koga Simeone šalje na Livepul?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 03.02.2020.
15:41
Izvor: Sportske.net

Oba Španca pod znakom pitanja.

EPA-EFE/SASCHA STEINBACH
EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Povezane vesti

Februar je tu što znači da nam uskoro sledi nastavak najboljeg evropskog takmičenja u fudbalu. Imaćemo par interesantnih duela, što se tiče branioca titule Liverpul svoju eliminacionu fazu počinje iz Madrida.

"Redse" će kroz dve nedelje ugostiti Atletiko Madrid koji već pet mečeva u svim takmičenjma ne znaju za pobedu. Jučerašnji poraz u Madrilenju ih je pored bodova ostavio i bez Alvaro Morate.

Napadač je morao van terena u 49. minutu pitanje je da li če se nekadašnji napadač Real Madrida i Juventusa oporaviti za prvi susret sa Liverpulom.

Uskoro bi treba da se vrati i Dijego Kosta na teren. Korpulentni napadač je van terena još od desetog novembra prošle godine, uz to je povređen i Žoao Feliks tako da Simeone pred sobom ima pravu glavobolju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RaZZoR (6xx)
Tuesday, 04.02.2020
13:36

Jedino sam zelio da izbjegnu taj Atletiko, to su Colini ratnici, gdje ce Liverpul proc al ce ostat kratki za najmanje dva igraca, oni su takvi prljavi i bezobrazni

avatar
LFC*19
Tuesday, 04.02.2020
09:20

Atletiko je uvijek jak, pod Simeoneom to je taj fudbal koji je pun nervoze mnogo toga van fudbalskog. Naravno kad igra sa ekipama koje su relano bolje od njih. Biće to mučno za gledat i teško za proći ali ćemo se potruditi da mu damo i 5 ako nam se otvori!

avatar
Red blood
Monday, 03.02.2020
21:18

Da je to onaj Atletiko od prosle ili neke od prethodnih sezona,ne bi mi bilo svejedno.
Ali ovo sta i kako Atletiko igra ove sezone,da izadju u kompletnom sastavu,ne vidim kako mogu da namuce Liverpul.
180 minuta fudbala,koliko potentno deluje Atletiko,ne verujem da moze da napravi problem odbrani Liverpula,a sto se tice navale Redsa 180 minuta moze biti vecnost za Atletiko.

avatar
InSanity
Monday, 03.02.2020
18:14

Bice zanimljiv duel. Moje misljenje da nece biti neizvestan, ali nikad se ne zna.

avatar
NikkiCFC
Monday, 03.02.2020
17:04

Uzeli smo 120m evra za Moratu i Dijega, hvala Atletiko :)
Atletiko bi do prosle sezone uvek bio favorit protiv Liverpula ali ove sezone su dosta pali tako da ne ocekujem mnogo od njih mada opet Liverpul nije mogao da pobedi i dosta slabiji Napoli...