Trijumfalni povratak Nemanje Vidića!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 23.02.2015.
22:57
Izvor: Sportske.net

Dan posle informacije da ga je Roberto Manćini definitivno otpisao iz ekipe Intera, Nemanja Vidić je večeras nastupio protiv Kaljarija, a ''Neroazuri'' su ostvarili novi trijumf u Seriji A.

Beta/AP Photo/Giuseppe Ungari
Beta/AP Photo/Giuseppe Ungari

Povezane vesti

O statusu Nemanje Vidića u Interu se u medijima spekuliše još od početka sezone, ali je kulminacija bila izjava Roberta Manćinija od juče, da na Vidića navodno više ne računa.

Međutim, srpski defanzivac se večeras pojavio u startnoj postavi Intera na gostovanju Kaljariju i doprineo važnom trijumfu ''Neroazura'' u 24. kolu Serije A, rezultatom 2-1.

Prvo poluvreme je proteklo bez golova, ali je obeleženo inicijativom Intera i boljom igrom Manćinijevog tima, koji je u par navrata opasno pripretio golu našeg Željka Brkića.

A to što nisu iskoristili u prvih 45 minuta, gosti iz Milana su nadoknadili već u drugom minutu nastavka, kada je Mateo Kovačić realizovao brzu akciju gostiju i sa desetak metara savladao Brkića - 0:1.

Kada je, dvadeset minuta kasnije, Mauro Ikardi postigao lep gol posle asistencije Medela i majstorske varke u kaznenom prostoru Kaljarija, i duplirao prednost Intera, činilo se da pitanje pobednika više neće biti postavljano.

Italy Soccer Serie A

Ipak, tako nisu milsili u domaćem timu, krenuli su na sve ili ništa, i već u 74. minutu smanjili su na 2-1 pogotkom Longa, koji se lepo oslobodio Žesusa, a onda pored Vidića poslao loptu u bliži ugao golmana Intera, ali Karizo nije uspeo da zaustavi taj udarac - 1:2.

Do kraja, inicijativa Kaljarija, pokušavali su domaći da dođu od izjednačenja, stvarali nove prilike, ali se Inter odbranio i osvojio sva tri boda.

Golove možete da pogledate OVDE.

Podsetimo, ranije večeras, Napoli je na svom terenu savladao Sasuolo sa 2-0.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
FCIM
Tuesday, 24.02.2015
00:00

Vidic je odigrao za desetku ! Nadam se da je uverio Mancia da Ranokija treba da sedi na klupi ! Odlican INTER ! Idemo dalje !