Tri promene u odnosu na Arsenal - Ovo je Klopov tim za Zvezdu!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 06.11.2018.
11:01
Izvor: Sportske.net

Na opširno pitanje vezano za eventualne promene u sastavu menadžer Liverpula sinoć je dao suviše kratak odgovor. Evo šta je spremio za Crvenu zvezdu.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Nemački stručnjak dobro je zabavio novinare koji su se sinoć pojavili na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić", ali im nije otkrio šta je spremio za Crvenu zvezdu.

Na opširno pitanje vezano za mogući sastav i eventualne promene u odnosu na prvi meč i prethodnu utakmicu sa Arsenalom Jirgen Klop je dao kratak odgovor - "Strpite se do sutra".

Osvanuo je novi dan, navijači Crvene zvezde broje sitno do početka fudbalskog spetakla na stadionu "Rajko Mitić", a evo kako bi zapravo mogla da izgleda startna postava Liverpula za večerašnji meč.

U odnosu na poslednju utakmicu koju je Liverpul odigrao protiv Arsenala na "Emirejtsu" očekuju se tri promene, po jedna u svakoj liniji tima.

Očekuje se rokada na poziciji štopera, u veznom redu i na poziciji centralnog napadača, pa bi tako na klupi trebalo da ostanu Trent Aleksander-Arnold, Fabinjo i Roberto Firmino, a mesta u startnoj postavi zauzeće Dejan Lovren, Adam Lalana i Danijel Staridž.

Očekuje se da Gomez bude pomeren uz desnu aut liniju, a to znači da bi Dejan Lovren i Virdžil Van Dajk činili štoperski tandem. Odbranu bi kompletirao Robertson, a na golu bi svakako trebalo da bude Alison Beker.

Upražnjeno mesto u veznom redu popuniće Adam Lalana, a uz njega će na terenu biti još Vajnaldum i Milner. Najveće iznenađenje očekuje se na poziciji centralnog napadača, pošto bi Salah i Mane delovali po bokovima, ali bi umesto Roberta Firmina u špicu trebalo da bude Danijel Staridž.

Na terenu bi to trebalo da izgleda ovako:

Liverpul postava

Utakmica 4. kola grupne faze Lige šampiona između Crvene zvezde i Liverpula počinje u 18 časova i 55 minuta. Nešto pre 18 časova znaćemo za kojih jedanaest se opredelio Jirgen Klop i da li su prognoze bile tačne.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke