Tri kontre, tri gola, Atletiko prati Barsu!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 28.01.2018.
18:02
Izvor: Sportske.net

Atletiko Madrid prati Barsu, pobegao Valensiji.

EPA-EFE/BALLESTEROS
EPA-EFE/BALLESTEROS

Povezane vesti

Fudbaleri Atletiko Madrida pobedili su na svom Vanda Metrpolitanu ekipu Las Palmasa rezultatom 3:0 (0:0) u 21. kolu Lige Primere.

Atletiko je bio opasniji i bolji rival, ali je u prvom poluvremenu stvorio samo jednu dobru priliku, kada je posle centaršuta sa desne strane Antoan Grizman pogodio stativu.

U drugom poluvremenu, Atletiko je iz dve kontre u razmaku od 10 minuta došao do nova tri boda.

Prvo je u 61. minutu Grizman posle asistencije Huanfrana pobegao odbrani Las Palmasa i šmekerski bocnuo preko golmana za 1:0.

Nova ubitačna kontra usledila je u 73. minutu, Korea je proigrao Toresa, koji se oslobodio svog čuvara, a potom zategao loptu pod prečku za nedostižnih 2:0.

Na gotovo identičan način, posle nove kontre dva minuta pre kraja utakmice, Karasko je izašao sam na golmana, ali je nesebično proigrao Tomasa, a ovaj postavio konačnih 3:0.

Atletiko Madrid je tako pobegao Valensiji koja je u subotu izgubila od Real Madrida, pa tim Dijega Simeonea sada ima šest bodova više od "slepih miševa" i osam od gradskog rivala.

Barselona će imati šansu da pobegne Atletiku opet na 11 bodova, ako večeras pobedi Alaves na svom Kamp nou od 20.45.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RIP-chechk
Sunday, 28.01.2018
20:21

Ovo je vise Atletiko bezi Realu. Jer ce oni voditi borbu do kraja za najbolji tim iz Madrida mislim da ce Valensija malo popustiti, ali mogu u op 4. BArsa ej predaleko za sve, i nece posustati sigurno.