Tresu se Apenini - Ibrahimović ''namignuo'' budućem klubu!

Autor: Stevan Milovanović
ponedeljak 09.05.2016.
12:04
Izvor: Sportske.net

Zlatan Ibrahimović u nedelju je primio nagradu za igrača sezone u francuskoj ligi, a tom prilikom dao je veoma interesantnu izjavu, koja će najviše obradovati navijače Milana.

Beta/AP Photo/Philadelphia Daily News, Steven M. Falk
Beta/AP Photo/Philadelphia Daily News, Steven M. Falk

Povezane vesti

Zlatan Ibrahimović je proglašen za igrača sezone u Francuskoj treći put u protekle četiri godine. Bio je centralna figura u četiri uzastopne titule Pari Sen Žermena, međutim sada se nalazi pred odlaskom iz Pariza, jer mu ugovor ističe na kraju sezone.

U nedelju uveče novinare je najviše zanimalo pitanje gde će nastupati naredne sezone, a tom prilikom izjavio da nikada nije želeo da napusti Milan, za koji smatra da je najveći klub od svih u kojima je igrao.

"Gde ću nastaviti karijeru zavisi i od drugih, ne samo od mene.Želim samo da igram, a gde će to biti videćemo. Uskoro će se sve znati'', rekao je Ibra i nastavio:

''Što se tiče Milana, sa njima sam u dobrim odnosima. Volim Milan i njega smatram najvećim klubom u kome sam igrao"
rekao je Ibrahimović i nagovestio da bi upravo Milan mogao da bude njegova sledeća stanica u karijeri.

"Nikada nisam želeo da napustim Milan. Ali ipak to je iza mene, to je prošlost. Videćemo šta će se desiti u budućnosti" zaključio je Ibrahimović.

Zlatan Ibrahimović je ove sezone u Pari Sen Žermenu na 29 utakmica postigao 35 golova u ligi, a za Milan je nastupao u periodu 2010-2012 godine.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 09.05.2016
12:47

Rece covek koji je igrao i u Juventusu i Barseloni. Inace, nije mu ovo prvi put da to izjavljuje, ali je svakako uvek lepo cuti te reci narocito kad one dolaze od takvog majstora:-)

avatar
Ljubomir Pantović
Monday, 09.05.2016
13:42

Koliko bese Juve ima titula LS?
samo 2!!!
A Milan 7, zato tisina

avatar
Ljubomir Pantović
Monday, 09.05.2016
13:43

koliko bese Juve ima titula LS???nsamo 2!!!nA Milan 7!!!! tisina u drugim redovima

avatar
Стефан Б.
Monday, 09.05.2016
12:10

Ne gotive ga svi bez razloga. Veliki Ibra, šteta što kako stvari stoje neće doći u Junajted, volio bih da ga vidim tamo, jedna velika klasa od igrača. Ako dođe u Milan, Milan će samo zbog njega biti duplo bolji.