Trener Skenderbega otkrio slabosti u svom timu, hoće li Partizan da ih iskoristi?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 16.10.2017.
15:36
Izvor: Sportske.net

Evo kako će Albanci igrati protiv srpskog šampiona.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Fudbalere Partizana u četvrtak od 21:05h u Elbasanu očekuje teško iskušenje protiv domaćeg Skenderbega, ekipe koja je u sve boljoj formi i koja već mesec dana ne zna za poraz.

Proteklog vikenda su u šampionatu Albanije savladali Lušnju sa 4:1, a posle tog meča, trener Skenderbega Iljir Daja je otvoreno govorio i  o tome kako će njegova ekipa igrati protiv Partizana u trećem kolu Lige Evrope.

''Igraćemo protiv veoma jakog tima, ali mi se nećemo samo braniti kako bismo izvukli bod. Bićemo mnogo agresivniji, a moraćemo i da napravimo neke promene u timu kako bismo rešili probleme koje imamo u situacijama kada je protivnik u kontranapadu'', objašnjava Daja, a prenosi albanski ''Sportekspres''.

On je naglasio da je jedini gol koji je Skenderbeg primio protiv Lušnje plod grešaka u odbrani koje više ne želi da vidi.

''Po prvi put, naši odbrambeni igrači su napravili grešku, jer je gol koji je Lušnja postigla došao kao rezultat problema na desnoj strani i odbrana nam nije bila dobro postavljena. Moraćemo da obratimo više pažnje na te stvari, jer je jasno da ćemo protiv jačih protivnika imati više problema'', zaključio je Daja.

Na stručnom štabu Partizana je da ove slabosti u igri rivala dobro prouči i pripremi pobedničku taktiku za duel u Elbasanu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke