Trener potvrdio, evo kakav je igrač Luka Jović!

Autor: Darko Mitrović
utorak 26.02.2019.
17:41
Izvor: Sportske.net

Srpski napadač ima sezonu iz snova, a u poređenju sa ostalima sve izgleda još impresivnije.

EPA-EFE/ARMANDO BABANI
EPA-EFE/ARMANDO BABANI

Povezane vesti

Luka Jović je ove zime postao najbolji strelac Bundeslige, do sada je postigao ukupno 15 golova, a računajući i ostala takmičenja u kojima je nastupao u dresu Ajntrahta od početka sezone, stigao je do brojke od ukupno 21 postignutog gola, uz sedam asistencija.

Brojni evropski mediji s tim u vezi danas izdvajaju još jedan važan podatak, a to je da su u Evropi u ovom trenutku od Jovića efikasniji samo Leo Mesi i Kilijan Mbape!

Mesi je, ne računajući penale, postigao ukupno 30 golova ove sezone, a zvezda PSŽ-a ga prati sa 26.

Sve ovo je sa oduševljenjem prokomentarisao i trener Ajntrahta Adi Hiter, koji je podsetio na svoje reči o Joviću s početka sezone.

''Rekao sam letos da je on sjajan igrač i nisam pogrešio. Ako ovako nastavi, može da postane jedan od najvećih'', poručio je trener Ajntrahta Adi Hiter.

On je naglasio i još jedan veliki Jovićev kvalitet koji je prepoznao ove sezone tokom rada sa njim.

''Mnogi igrači bi psihološki pali u drugom poluvremenu, ako bi u prvom propustili veliki broj šansi. Ali, Luka pokazuje reakciju. On ima 21 godinu, veoma je otvoren i za kritike. On izuzetno reaguje i ono što pokazuje u svojim godinama je zaista izvanredno'', naglasio je Hiter.

Zbog svega ovoga i ne čudi interesovanje sve većeg broja velikih evropskih klubova za srpskog reprezentativca, a koja je njegova želja i ko ga je najčešće pratio, čitajte u prilogu.

-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke