Trener Dinama jasan, Šahtjor nema slabosti, "Modri" moraju bolje nego protiv Sitija

Autor: Beta Beta
ponedeljak 21.10.2019.
16:26
Izvor: Beta

Trener fudbalera Dinama iz Zagreba Nenad Bjelica rekao je danas da je Šahtjoru teško pronaći slabosti i dodao da njegova ekipa u predstojećem meču Lige šampiona mora da pruži bolju partiju nego protiv Mančester sitija, posebno u ofanzivi.

EPA-EFE/ Ole Martin Wold
EPA-EFE/ Ole Martin Wold

Povezane vesti

"Teško im je pronaći previše slabosti i nedostataka. Imaju izuzetan napadački kvalitet. U ekipi imaju mnogo Brazilaca, a znamo kakvi su oni, nepredvidivi i talentovani", kazao je trener Bjelica, prenosi Hina.

Fudbaleri Dinama sutra gostuju Šahtjoru u utakmici trećeg kola Grupe C Lige šampiona.

Nakon dva kola, oba tima imaju po tri boda.

Fudbaleri Dinama imaju poražavajući učinak protiv ukrajinskih klubova, pošto u dosadašnjih deset utakmica nisu upisali nijednu pobedu.

Trener "modrih" je naglasio da ima pozitivan osećaj uoči puta, kazavši da veruje da će njegova ekipa pružiti bolju igru nego protiv Mančester sitija, posebno u napadu.

"Šahtjor je jedna potentna ekipa, ali pokušaćemo da budemo na boljem nivou nego što smo bili protiv Sitija, pogotovo u ofanzivi. U defanzivi ćemo pokušati biti stabilni. Onda se možemo nečemu nadati", dodao je Bjelica.

Bjelica je dodao da su analizirali utakmice Šahtjora u prvenstvu u kojem ima svih 11 pobeda, ali i naglasio da ti susreti nisu pravo merilo.

"Šahtjor u prvenstvu ima 11 utakmica i 11 pobeda, ali te utakmice nisu pravo merilo jer je njihova liga slaba. Više smo se koncentrisali na susrete koje igraju u Evropi i ove i prošle sezone. Nezgodni su, brzi, hitri, imaju dobru tranziciju i dobro kombiniraju kroz sredinu", rekao je Bjelica.

Utakmica Šahtjor - Dinamo igra se sutra od 18.55.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke