Transfer pijaca? Ne, Venger ima druge planove...

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 01.09.2014.
13:20
Izvor: Sportske.net

Ionako nezadovoljni navijači Arsenala samo će dodatno biti razjareni najnovijom informacijom u vezi sa menadžerom njihovog voljenog kluba.

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Arsen Venger je poslednjih godina uglavnom poslovao ponajviše poslednjeg dana prelaznog roka.

Andrej Aršavin i Mesut Ozil su živi dokaz u prilog toma, a navijači i pristalice Tobdžija su se potajno nadali da bi i ove godine Francuz mogao da ih iznenadi svojevrsnom transfer bombom.

Sa povređenim Žiruom, rupom u defanzivnom delu sredine terena i oslabljenom odbranom odlaskom Tomasa Vermalena, za očekivati je bilo da će dovesti nekoga. Rekao je sam pre neki dan da je 'prelazno rok zadnjeg dana kao partija pokera', ipak izgleda da je on bacio ruku, povukao čipove i ustao sa stola.

Naime, u danu kada se transfer priče privode kraju, kada je aktivnosti zahuktavaju, Arsen Venger je primećen na Hitrou aerodromu, sa torbom u ruci – ali ne, nije krenuo u Rim da dovede pojačanja!

Arsen Venger putuje u Rim kako bi uzeo učešće u humanitarnom meču u organizaciji Vatikana. Akcija 'Utakmica za mir' igra se danas na stadionu Olimpiko, a Arsen Venger ide ne da igra, ne da vodi ekipu, već da SUDI!

Humano od njega, mora se priznati, ali Arsene, da nije tajming malo pogrešan? Da nije to (još jedan) šamar navijačima?

U svakom slučaju, želimo mu ugodan put do Rima, uz prigodnu pesmicu...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke