Tragedija Hala u tri čina na "Teatru snova", Liverpul krvlju platio pobedu

Autor: Boban Filipović
subota 29.11.2014.
17:58
Izvor: Sportske.net

Dosta uzbuđenja ovog podneva u okviru 13. kola Premijer lige, najubojitiji su bili fudbaleri Mančster Junajteda, Liverpul prekinuo seriju od četri meča bez trijumfa...

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

"Đavoli" su ugostili "Tigrove" na "Old Trafordu", krenulo je po zlu za domaćina, povredio se Anhel Di Marija na startu, ali nedugo zatim rspoloženje na tribinama se popravlja.

Kris Smoling dovodi Junajted u vođstvo, izgleda da mu leži Hal Siti, prošli put se upisao u strelce u Premijer ligi baš protiv ovog kluba.

Četa Luja Van Gala dosta bolji rival na terenu, Smiling je imao još jednu priliku pred golom "Tigrova", dominacija je do poluvremena ipak krunisana još jednim golom, strelac je bio Vejn Runi na asistenciju Van Persija.

U nastavku Mančester Junajted rutniski privodi posao kraju, u 66. minutu Robin van Persi pogađa za 3:0 na asitenciju Andera Erere, što je bio i konačan rezultat utakkmice.

Golove pogledajte OVDE.

Ovom pobedom najtrofejniji klub u Premijer ligi izbija na četvrto mesto na tabeli.

Mreže su danas mirovale na "Enfild Roudu" sve do pet minuta pre kraja, gde je gostovao Stouk.

Britain Soccer Premier League

Dosadno i nesadržajno prvo poluvreme, u nastavku dosta bure, dosta šansi na obe strane - promašaj Hendersona, stativa Krkića, promašeni ziceri Leive, Alena, opasna pretnja Čarlija Adama, bravure na golu Asimra Begovića...

Ipak, Liverpul pet minuta pre kraja lomi otpor Stouka, pobedu donosi Glen Džonson, koji se lavovski bacio nakon pogođene prečke Rikija Lamberta i raskrvavljenom glavom zatresao mrežu.

Krkić u nadoknadi hvata volej koji je zaledio "Enfild", Minjole vrhovima prstiju spašava siguran gol, potom je nakon prekida pokušao i Voters, nije bio precizan, završilo se 1:0.

Zlata vredan trijum "Redsa", kojim je prekinuta serija od četiri ligaška meča bez pobede. Jedini gol sa "Enfild Rouda" možete videti OVDE.

Vest Hem je minimalcem savladao Njukasl na "Apton Parku". Gol odluke postigao je Kresvel u 56. minutu. "Svrake" su poslednjih 15-ak minuta imale čoveka manje na terenu, Musa Sisoko je zaradio dva žuta kartona.

Britain Soccer Premier League

Barnli je izbegao poraz na svom terenu od Aston Vile. Gosti iz Birmingema su poveli preko Džoa Kola u finišu prvog dela igre, konačnih 1:1 postavio je Ings tri minuta pre kraja meča.

Kristal Palas nosi bod sa "Libertija"! Svonsi je prvi stigao do vođstva preko Bonija u 15. minutu, Mile Jedinak je izjednačio deset minuta kasnije, a rezultat se više nije menjao.

Najviše golova palo je na "Loftus Roudu", čak pet, gde je Kvins Park Rendžers ugostio Lester.

Britain Soccer Premier League

"Lisice" su povele preko Estebana Kambijasa, do poluvremena preokret zahvaljujući autogolu Morgana i pogotku Fera u poslednjim ternucima prvog dela. Lester poravnava preko Šulpa u 67. minutu, konačnih 3:2 postavlja Čarli Ostin šest minuta kasnije i tim golom prepušta fenjer gostima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
kingbrenny
Saturday, 29.11.2014
19:02

Da mi vise niko nije dirao brata Glena, kakav ebeni junak. Tako se igra fudbal bre. Ubili smo ih od fudbala u drugom poluvremenu, koliko nam samo znaci sto je Sterling napokon odigrao dobar mec. Mnogo fali kvalitetan napadac(Staridz) koji ce da zabije te prilike. Lukas i Alen skonantno dobri, ako zanemarimo promasene prilike. Mozda stvari napokon krecu na bolje. Ceo tim odigrao jako solidan mec.