Totenhem sa rezervama protiv Arsenala?!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 12.11.2017.
12:10
Izvor: Sportske.net

Poketino u velikim problemima pred derbi severnog Londona.

EPA/SEAN DEMPSEY
EPA/SEAN DEMPSEY

Povezane vesti

Narednog vikenda na programu je prvi ovosezonski derbi severnog Londona, u nedelju će se na stadionu "Emirejts" susresti Arsenal i Totenhem.

Sparsi u ovaj duel ulaze u boljoj formi, kako su treći na tabeli Premijer lige, Arsenal je šesti, a domogli su se i eliminacione faze LŠ, pobedom nad Real Madridom od 3:1, nakon koje su slavili i u ligi protiv Kristal Palasa.

Ipak, uprkos boljoj formi "Pevaca", povrede dovode do toga da će domaćin biti blagi favorit na predstojećem derbiju.

Naime, Sparsi kubure sa povredama, čak devet fudbalera je trenutno van stroja zbog istih.

Golman Ugo Ljoris je već neko vreme van stroja i pod velikim znakom pitanja je njegov nastup na "Emirejtsu", dok će meč sigurno propustiti Viktor Vanjama i Tobi Aldervejreld.

Povredu je tokom reprezentativne pauze doživeo Jan Vertongen, a obaveze u nacionalnom dresu su zbog povreda propustili Heri Kejn, Heri Vinks i Dele Ali.

Van stroja su i Erik Lamela, koga dugo nema u timu, dok je pod znakom pitanja i iskusni golman Majkl Vorm, koji vuče povredu kolena.

Dakle, Sparsi će biti ozbiljno desetkovani, te ih čeka veoma težak zadatak u prvom ovosezonskom derbiju severnog Londona, koji se odigrava na stadionu Arsenala.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lazar Mandic
Sunday, 12.11.2017
16:40

Ovo Arsenal mora da dobije ako misli u top 4 na kraju sezone ako ne pobede mozda je bolje da zavrse 10 daju Vengeru otkaz i krenu od pocetka kao Junajted... Navijac sam Arsenala ali prizeljkujem drugu opciju jer ako se provuku opet ce po starom biti a ako puknu ove sezone moraju se dici po nekom nepisanom pravilu...

avatar
NikkiCFC
Sunday, 12.11.2017
16:35

Ocekujem da im Arsenal uzme neki bod pa da ih prestignemo kao i Junajted. Pobedili smo oba tima a iza njih smo. I onda da udjemo u seriju i trku u dvoje sa Sitijem.