Totenhem na korejski pogon, Marez ukrao pobedu Bornmutu, Vest Hem pregažen u Velsu

Autor: Boban Filipović
subota 03.03.2018.
18:00
Izvor: Sportske.net

Rutina "pevaca", poker "labudova", u Lesteru zamalo da "procvetaju trešnje" pre roka, Vest Brom tone ka Čempionšipu...

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

'Sparsi' su na krilima raspoloženog Sona savladali Hadersfild sa 2:0 i privremeno zaseli na treće mesto na tabeli Premijer lige.

Korejac je dao oba gola na utakmici, prvi sredinom prvog poluvremena na asistenciju Alija, drugi samo što je počelo drugo na asistenciju Kejna.

"Terijeri" su imali sreće što su prošli sa samo dva komada u mreži, Totenhemu je jedan gol poništen jer je Vertongen bio u ofsajdu, a golman Lesl je zaslužan što je poraz gostiju iz Jorkšira nije bio ubeldjiviji jer je imao nekoliko dobrih intervencija.

Popodne je prošlo u znaku fudbalera Svonsija koji su demolirali Vest Hem na svom 'Libertiju' sa 4:1, pobegli iz opasne zone i preskočili dananšjeg rivala na tabeli.

Korejac Ki je načeo 'čekićare' već u osmom minutu, u 32. je asistirao Van der Hornu za 2:0 i to je bio rezultat prvog poluvremena. Samo što je počelo drugo King je primorao Adrijana da treći put vadi loptu iz mreže, a u 63. minut Džordan Aju se sa penala pobdinuo za "poker".

Počasni gol za goste iz prestonice postigao je Majkl Antonio desetak minuta pre kraja meča.

Bornmut su sekunde delile od pobede u Lesteru, "trešnjice" su vodile do sedmog minuta nadoknade na 'King Power' stadionu, Džošua King im je sa 'kreča' doneo vođstvo u 35. minutu, ali je Rijad Marez u 'minut do 12' spasao "lisice" poraza - 1:1.

Na 'Vikaridž Roudu' u Votfordu Troj Dini je Vest Bromvič Albionu širom otvorio vrata Čempionšipa, kapiten "stršljenova" je postigao jedini gol na ovoj utakmici u 77. minutu - 1:0 .

Jedini duel na kom nije bilo golova (0:0) ovog popodneva bio je derbi začelja na 'Sent Merizu', gde je Sautempton ugostio Stouk.

Reprezentativac Srbije Dušan Tadić je bio starter, igrao je do 65. minuta kada ga je zameno Manolo Gabijadini.

Podsetimo, Barnli je na premijeri 29. kola savladao Everton na svom 'Tarf Muru' posle preokreta, a današnji program završava se duelom između Liverpula i Njukasla na 'Enfild Roudu' (18:30).

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Fausto87
Saturday, 03.03.2018
21:05

Totenhem zasluzuje da igra LS ispred Celzija, igraju dobro i trenutno su bolji tim od Celzija.

avatar
Saturday, 03.03.2018
19:03

Son je najpotenjeniji igrac u premijer ligi.

avatar
Luka Modric
Saturday, 03.03.2018
19:59

Pratin ga od prijateljske tekme protiv hrvatske..ima vec par godina..na momente fantastican igrac..ali isto tako na momente se ne zna sastavit sa loptom..ako ga pratis znas o cemu pricam

avatar
_mladen_
Saturday, 03.03.2018
23:30

Nekada se zaigra previse, ali cesto kad ostali ne mogu da pogode, on je uvek tu.

avatar
Saturday, 03.03.2018
22:44

Pratim ga od pre 2 sezone, da ali takve utakmice imaju Ronaldo i Mesi kamo li on, Azar je jedne sezone dao samo gol ili dva u ligi pa opet danas niko ne kaze da je precenjen.