"Totenhem ima isti budžet kao Lester"

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 08.12.2018.
11:43
Izvor: Sportske.net

Trener Totenhema smatra da je njegov tim na veoma visokom mestu imajući u vidu budžet koji ima.

Epa/Will Oliver
Epa/Will Oliver

Povezane vesti

Da li je tvrdnja iz naslova tačna?

Maurisio Poketino misli da jeste, on je pred utakmicu sa Lesterom istakao da njegov tim ima isti budžet kao Lester i da je pozicija Totenhema na tabeli viša u odnosu na budžet koji imaju.

"Kada poredite investicije i budžet, mi smo u istoj poziciji kao Vest Hem, Everton ili Lester. Naravno da smo daleko od ekipa kao što su Mančester siti ili Mančester junajted. Ipak, kada pogledamo bodove, bliži smo njima nego ostalima. I prošle sezone je bila ista priča", rekao je Poketino.

"Nije lako napredovati samo sa investicijom. Morate imati vremena da investirate, da napravite filozofiju, metodologiju. Mislim da Totenhem ima jasnu ideju. Onda morate svoje najbolje igrače da držite da bi bili konkurentni. Ponekad će novac pomoći, ali nije najvažnija stvar. Na kraju, svi investiraju, ali samo jedan tim može da pobedi", rekao je on.

Pored toga, Poketino je ponovo odbio da bilo šta govori o njegovom potencijalnom prelasku u Mančester junajted. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 09.12.2018
01:28

Ko im kriv sto drze kejna i eriksena. Ta 2 igraca kostaju sad 300 milki. Mozete da ulozite al necete. Kurvaju se

avatar
Rooster
Saturday, 08.12.2018
13:53

Zbog ovoga imam respekt prema ovom klubu i navijam dugooo za njih. Bez veze je ako ovaj klub izgubi od Votforda ili sad ako izgubi od Lestera, vi cete odmah poceti da ih prozivate da su mali klub. A bitno je da su Celsi, Junajtet i drugi veliki ako izgube od Wolfsa ili nekih drugih. To nije bitno. A Tottenham kad gubi onda su smesni. Spursi samo napred!

avatar
RedDevil612989
Saturday, 08.12.2018
13:10

Zato bih voleo da on dodje umesto Murinja. Sa toliko ogranicenim budzetom napraviti takve rezultate, to moze samo vrhunski trener. Ako je istina da je Junajted spreman da ponudi 40 miliona za njega, to bi bio posao veka. Dovesti takvog trenera, mladog, koji igra lep i ofanzivni fudbal i pritom ima rezultate, zna da stvori hemiju u ekipi...