Totenhem doveo Ligu šampiona u pitanje! Ovo je moguć scenario po kome neće igrati LŠ!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 04.05.2019.
16:03
Izvor: Sportske.net

Ekipa Totenhema je dovela u pitanje svoje učešće u Ligi šampiona naredne sezone kroz ligu.

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Totenhem bi mogao da prospe teškom mukom zarađenu prednost u odnosu na svoje najveće rivale.

Sparsi su danas poraženi na gostovanju Bornmutu čime su ostali na trećem mestu, ali svoje utakmice tek treba da igraju Čelsi, Arsenal i Mančester junajted u okviru 37. kola.

Čelsi bi protiv Votforda mogao da stigne na samo korak od Lige šampiona, ali i do trećeg mesta u Premijer ligi nakon današnjeg poraza Totenhema. U poslednjem kolu gostuju Lesteru, ali postoji mogućnost da već do tada obezbede LŠ.

Arsenal dočekuje Brajton u ovom kolu i mogao bi da se približi Totenhemu na samo bod, a u poslednjem kolu gostuju Barnliju.

Mančester junajted igra sa Hadersfildom u gostima, a u poslednjem kolu dočekuju Kardif i imaju daleko najlakši raspored u ove dve utakmice.

U poslednjem kolu Totenhem dočekuje Everton, sve zavisi od njih, ali u slučaju poraza ili nerešenog rezultata bi vrlo lako mogli da igraju Ligu Evrope naredne sezone. 

Scenario da igraju Ligu Evrope sledeće sezone jeste poraz od Evertona, kao i pobede Arsenala do kraja prvenstva, kao i jedna pobeda Čelsija. Može i Mančester junajted sa dve pobede do kraja da pretekne Totenhem ukoliko Sparsi izgube od Evertona, pa čak postoji mogućnost da budu i šesti.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Arsenal²⁰⁰⁴
Saturday, 04.05.2019
18:16

Svi su do pre mesec pisali da se Chelsea raspao, a oni na kraju 3. bajo moj.

avatar
Saturday, 04.05.2019
17:58

Sve se otvorilo da budemo treci.....

avatar
Vidicnemanja
Saturday, 04.05.2019
16:24

Glavna opcija je da i pored pobede nad Evertonom nece ici u LS ukoliko Arsenal osvoji LE a Celzi bude treci,sto je dosta realna opcija.U LS idu tri prvoplasirana kluba ukoliko neko od Engleza osvoji LE a nije medju prva cetiri na tabeli

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 04.05.2019
16:08

Opaaaa ovome se nisam ocekivao. Jedino cemu se sada nadam je to da bi hteli Pevci pustiti Poketina a on da dodje u Celsi to bi bilo za nas Plavce odlicno.