Totenhem bez najboljeg na Junajted?

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 26.10.2017.
14:52
Izvor: Sportske.net

Maurisio Poketino je otkrio da će možda ekipa Totenhema nastupiti bez najboljeg fudbalera.

Beta/AP Photo/Claude Paris
Beta/AP Photo/Claude Paris

Povezane vesti

Totenhem ide na noge Mančester junajtedu u narednom kolu Premijer lige, a Maurisio Poketino je istakao da postoji mogućnost da na teren ne istrči možda i najbolji fudbaler Premijer lige u ovom trenutku, Hari Kejn.

Kejn je morao da izađe tokom utakmice protiv Liverpula, Poketino je istakao da se radi o umoru i da povrede nema, ali je njegova poslednja izjava donekle zabrinula navijače Sparsa.

"Moramo da prilagodimo tim Mančester junajtedu, ali smo prinuđeni da rotiramo iz različitih razloga", rekao je Poketino.

Usledilo je pitanje da li je Hari Kejn pod znakom pitanja, a novinari su dobili odgovor:

"Videćemo."

Mančester junajted i Totenhem igraju u subotu od 13:30.

Inače, Hari Kejn je trenutno najbolji strelac Premijer lige sa 8 postignutih golova, iza njega su Lukaku i Aguero sa po 7.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wizard08
Thursday, 26.10.2017
21:30

mnogo su se potrosili protiv lierpoola iko igracki se moze pomisliti da je utakmica bila laka,odmor par igraca u kupu i pad videcemo kako ce se pokazati u ovom derbiju.Mislim da murinjo nece da se povuce toliko dajem im prednos zbog rasporeda koji je su imali.

avatar
Che Wolfasin
Thursday, 26.10.2017
16:15

Borba za 2 mesto.

avatar
Thursday, 26.10.2017
15:55

Nek igra, ionako će Bailly igrat a igrao je i prošle godine kad ih je United ubio.

avatar
Маркус19
Thursday, 26.10.2017
18:31

Ако Кејн, Ериксен и Али буду играли заједно макар 60 минута, не постоји тај Баи који ће спречити макар један гол, јер, познавајући Муриња, Јунајтед ће прекопирати стратегију из меча на Енфилду, где је све бацио на то да не прими гол... Зато бих волео да нападају Тотенхем, јер је напад најбоља одбрана!

avatar
NikkiCFC
Thursday, 26.10.2017
20:37

Samo 2 ipo dana pred Junajted Poketino je imao mec sa Vest Hemom i to moze da bude problem. Odmorio je Ljorisa, Sanceza, Vertongena, Vinksa, Eriksena, Kejna ali su i igrali neki starteri. Ne znam sta mu je to trebalo. Sam je sebi napravio problem. Ali kako god mislim da je Totenhem favorit u ovom mecu.