TOTALNI HAOS u Grčkoj, prekinut atinski derbi!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 18.03.2019.
09:25
Izvor: Sportske.net

Kuda ovo sve vodi?

Beta/InTime Sports via AP
Beta/InTime Sports via AP

Povezane vesti

Navijačke tenzije u Grčkoj su već godinama uzavrele, nije da nismo navikli na takve vesti, ali utisak je da je ovog proleća sve to prešlo iole prihvatljive granice.

Znte već kakve tenzije vladaju u košarci na relaciji Panatinaikos - Olimpijakos, toliko da crveno-beli iz Pireja razmatraju opciju napuštanja nacionalnog prvenstva i preslaska u ABA ligu, a još gore postaje i u fudbalu, kada su u pitanju ova dva kluba.

Sinoć je trebalo da bude odigran derbi 25. kola šampionata Grčke, između Panatinaikosa i Olimpijakosa, ali, meč je prekinut sredinom drugog poluvremena, pri vođstvu Olimpijakosa od 1:0.

Prema informacijama koje stižu iz Grčke, sve je počelo kada su ''navijači'' Panatinaikosa napali gostujuće igrače na klupi, posle čega je intervenisala policija i pritom upotrebila suzavac.

Od tog trenutka, uslovi za nastavak meča postali su nemogući, najpre je sudija odredio 70-minutnu pauzu, a potom je doneta odluka da se meč ne nastavi.

Jasno je da Panatinaikos sada čeka drakonska kazna posle ovoga, ali pitanje je da li će i to imati efekta na ''usijane glave'' na tribinama...
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke