Totalna ludnica na ''Krejven Kotidžu'', Mitar VRIŠTAO od sreće!

Autor: Darko Mitrović
utorak 15.05.2018.
12:25
Izvor: Sportske.net

Neverovatno je da je za tako kratko vreme uspeo toliko da osvoji srca navijača Fulama...

fulhamfc.com
fulhamfc.com

Povezane vesti

Ekipa londonskog Fulama, predvođena Slavišom Jokanovićem na klupi i Aleksandrom Mitrovićem u špicu napada uspela je da dođe na samo korak od plasmana u Premijer ligu.

Sinoć su u polufinalu plej-ofa eliminisali Derbi, pobedom na svom ''Krejven Kotidžu'' sa 2:0 i od povratka u Premijer ligu ih sada deli još eventualna pobeda na ''Vembliju'' protiv boljeg iz drugog polufinala (Aston Vila - Midlsbro).

Posle sinoćnje utakmice, na terenu i tribinama usledilo je veliko slavlje igrača i navijača Fulama, a najupečatljiviji trenutak možete da vidite u prilogu, kada navijači skandiraju Mitru, a on bukvalno vrišti od sreće.

Nešto kasnije, kada se ova euforija stišala, srpski reprezentativac je naglasio da u karijeri još nije igrao pred boljim navijačima...

Ako ekipa Slaviše Jokanovića uspe da napravi i još taj jedan korak ka eliti, nema sumnje da će čelni ljudi Fulama učiniti sve da Mitrovića zadrže u svojim redovima, s obzirom da je on ovo proleće odigrao kao pozajmljeni igrač Njukasla.

----

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Luka Toni
Tuesday, 15.05.2018
18:03

Hahah,kakav strast prema fudbalu.

avatar
Man united
Tuesday, 15.05.2018
16:18

Ау, ал је испрозива Гробаре, хехе

avatar
Manager
Tuesday, 15.05.2018
15:19

Mitar zverina nasa!!! Njega je nemoguce ne voleti, zelim Fulamu da udje u PL i da ga otkupe!

avatar
Mangus
Tuesday, 15.05.2018
13:10

Kako im i ne bi bio drag, dečko je došao, počeo da daje golove, 50% zasluga što su tu gde su ide na njegov račun. Ako udju u PL i ne otkupe ga, ludi su