Tošićev Bešiktaš na korak od 1/8 finala, Monako se nada čudu

Autor: Milovan Longinov
sreda 01.11.2017.
19:58
Izvor: Sportske.net

Veliki bod za turski tim.

Epa/Tolga Bozoglu
Epa/Tolga Bozoglu

Povezane vesti

Fudbaleri Bešiktaša i Monaka remizirali su rezultatom 1:1 (0:1) uprvom današnjem susretu četvrtog kola Lige šampiona, pa je Turcimasada potreban još jedan bod u preostala dva kola kako bi overiliplasman u narednu rundu.

Navijači Bešiktašu su priredili pravi pakao pre početka meča, više o tome OVDE, ali su gosti posle početnog pritiska ipak uspeli da povedu.

Fudbaleri Monaka poveli su u samom finišu prvog poluvremena i to posle kardinalne greške Adrijana.

Levi bek, bivši igrač Barselone je praktično poklonio loptu ispred svog gola, Tošić i Pepe nisu stigli na vreme da suze, a Roni Lopes je pogodio za 0:1 i tim rezultatom otišlo se na odmor.

Bešiktaš je od samog starta drugog poluvremena krenuo ofanzivno i ubrzo je došao do izjednačenja.

U 53. minutu, levi bek Horhe je napravio penal, a siguran izvođač najstrože kazne bio je Tosun.

Srpski fudbaler Duško Tošić je u 65. minutu zaradio žuti karton, pa je trener domaćih odlučio da ga zameni već u 69. kada je ušao Medel.

Do kraja utakmice nije bilo promene rezultata, pa je Bešiktaš napravio ogroman korak ka narednoj rundi sa 10 osvojenih bodova, šest više od Lajpciga i sedam od Porta, a upravo se ove dve ekipe sastaju od 20.45.

Monako je poslednjeplasirana ekipa sa dva boda i teško da će uspeti da se plasira u osminu finala, ali ukoliko pobedi obe utakmice do kraja, mogao bi da dođe do čuda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke