Torino - Kako sprečiti Mihu da ode u Englesku?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 10.10.2017.
10:18
Izvor: Sportske.net

Nije tajna da se u klubu plaše ovog scenarija, pokušaće da ga ubede na jedini mogući način...

screenshot - twitter.com
screenshot - twitter.com

Povezane vesti

Siniša Mihajlović je imao i prošlog leta ponude iz Kine za veliki novac koje je odmah odbio, ali ga intrigira Engleska, čak i ako bi morao da krene iz Čempionšipa.

Ugovor mu ističe na kraju sezone, a Torino na sve načine pokušava da zadrži Srbina.

Njemu će biti ponuđen produžetak ugovora, a predsednik Kairo planira da na zimu pojača tim kako bi ubedio Mihajlovića da ostane.

Bez Belotija, "Bikovi" će imati problem, Miha želi plasman u top 6, odnosno LE, kako je i sam rekao neće se zadovoljiti sredinom tabele. Ali, klub nema zamenu za neke igrače, pa se planira dovođenje Zaze, ali i još par fudbalera u januaru, kako bi se ubedio Mihajlović da produži boravak u Pijemontu.

On radi dobar posao u Torinu, "Bikovi" igraju odličan fudbal, afirmirao je nekoliko igrača i neće mu manjkati ponuda. Do sada je uglavnom želeo da radi u Italiji, ali kako rekosmo privlači ga Engleska.

Kako piše "Tutosport", razgovori o novom ugovoru počinju uskoro, no pre toga će Mihajlović tražiti garancije da će tim biti pojačan.

Torino je u ovom trenutku šesti na tabeli, ima poraz od Juventusa, par nesrećno izgubljenih bodova, čeka ih gostovanje u Krotoneu, a onda i derbi sa Romom naredne nedelje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke