Tores - "Billy the Kid"!

Autor: Boris Jovanović
petak 16.01.2015.
10:55
Izvor: Sportske.net

Španci "El Ninja" porede sa čuvenim revolverašom, potegao je brzo i ubio Real već u prvom minutu. Tores je srušio i prokletstvo stadiona "Bernabeu"!

Beta/AP Photo/Paul White
Beta/AP Photo/Paul White

Povezane vesti

Nada Reala ubijena je u prvom minutu, praktično se svi slažu da je tada sve rešeno, iako se domaćin vraćao u meč i borio žestoko, nerealno je bilo očekivati da postignu četiri, ili kasnije pet golova koliko im je bilo potrebno za prolaz.

Fernando Tores ih je zavio u crno, kao nikada pre. Zavirili smo u knjige, "El Ninjo" nikada nije dao gol Realu u gostima. On je poslednji gradski derbi za "Kolčinjerose" odigrao u oktobru 2006. To je bila njegova peta poseta komšiluku, nikada nije savladao golmana "Los Blankosa".

Poslednji gol dao je za Milan 23 septembra protiv Empolija. Nije ni puno igrao jesenas u Seriji A, ali ovi golovi su mu hleb nasušni. Poslednju "dobletu" odnosno dva gola na meču dao je za Čelsi u oktobru 2013. protiv Šalkea u Ligi šampiona.

Madridski mediji pišu da se Tores "vratio zbog ovoga", donoseći na naslovnoj strani slike španskog napadača kako slavi na Šamartinu. Zasenio je Ronalda i ostale "Galaktikose", a Dijego Simeone je u prvoj rečenici meča za nekadašnjeg saigrača rekao da se nasmejao u lice svima koji su ga otpisali.

Kako je "El Ninjo" doživeo zvezdano veče u "kući najvećeg rivala"?

"Prolaz nije dolazio u pitanje jer smo imali start kakav se poželeti može. Kada smo dali drugi gol sve je bilo gotovo. Naravno, srećan sam, hteo bih da se zahvalim Grizmanu. Navijači moraju da budu strpljivi sa njim, on je naša budućnost"
, pohvalio je kolegu iz napada Tores.

"Billy the Kid", čuveni prestupnik i revolveraš je oživeo u liku "Dečka" kako svet zove Toresa. Zanimljivo da "El Ninjo" nije bio ni planiran da igra dok se nije razboleo Mandžukić.

Naravno i svetski mediji pišu o "vaskrsnuću Toresa", a čekamo da se oglasi i Silvio Berluskoni koji je bio jako nezadovoljan činjenicom da je Tores otišao na pozajmicu i da mu Inzagi nije pružao šansu u kontinuitetu.

Nova prilika za El Ninja biće duel sa Barsom, dvomeč u kupu se već isčekuje, 28. januara, četvrtak, prvi meč, čekaju nas nova uzbuđenja.

Hoće li Billy the Kid prvi potegnuti?


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke