Toni Kros o Liroju Saneu: "Nije mu bitno da pobedi"

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 05.09.2018.
21:19
Izvor: Sportske.net

Nemačka reprezentacija prolazi kroz težak period.

EPA-EFE/LUKAS BARTH
EPA-EFE/LUKAS BARTH

Povezane vesti

Nemci su šokirali ceo svet kada su ispali u grupnoj fazi sa Mundijala. Ono što je takođe šokiralo javnost je odluka da Joakim Lev ne povede u Rusiju Liroja Sanea, najboljeg mladog igrača Premijer lige u prošloj sezoni.

Sane je imao zaista fantastičnu sezonu, ali izgleda da nije sve tako idealno kada je on u pitanju, a to je potvrdio i Toni Kros, jedan od glavnih igrača Real Madrida.

"Ponekad imate osećaj da njemu nije bitno da li će pobediti ili izgubiti. Ukoliko taj stav promeni i počne redovno da pokazuje svoj puni potencijal, on može biti opasno oružije nemačke reprezentacije", rekao je Toni Kros za Liroja Sanea.

Da nema problema samo u reprezentaciji, videli smo i na početku Premijer ligi, gde se očekivalo da će Sane igrati skoro svaku utakmicu i da će imati ogromnu minutažu, pogotovo što je najodmorniji u Sitijevom timu koji su praktično svi bili na Mundijalu. Međutim, on ni tamo nema očekivanu minutažu, a čak je prošlu utakmicu bio van protokola, nešto nije u najboljem redu kada je u pitanju mladi Nemac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amar Zornic
Thursday, 06.09.2018
00:11

DAkle i u velikim repkama igraci komentarisu tim i sistem , nije samo Kilivojevic ovo he odg jednom liku na jedan reply:)

avatar
Wednesday, 05.09.2018
22:17

Ovo neki rasizam,Sane da povede kevu nemicu pa da objasni nesto ovom rasisti sto joj vredje djete.

avatar
Wednesday, 05.09.2018
22:00

mlad a pun para

avatar
Agent Provocateur
Wednesday, 05.09.2018
21:30

Ako neko moze da resi to onda je to Pep. Ipak mislim da je obrnuto, da je Sanea psihicki poremetio neodlazak na prvenstvo i da je ocigledno on nesto osetljiviji psihicki i da mu pauza nije prijala. Recimo paralela iz kosarke bi bio Bogdan Bogdanovic koji je bio jako osetljiv ali uz dobrog mentora u vidu Duleta pa Zeljka stasao je u pravu momcinu. Sane je na pravom mestu.

avatar
Misosesic
Wednesday, 05.09.2018
21:26

Ovo je ne tacno,Kros je izjavio da Saneu treba neko da govori sta da radi.Nigdje nije rekao da mu je ne bitno hoće li pobijediti.