Tomas Miler se obratio javnosti, prilično je ljut!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 06.03.2019.
20:56
Izvor: Sportske.net

Obraćanje javnosti fudbalera Bajerna iz Minhena.

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Juče smo saznali da je Joakim Lev rešio da podmladi reprezentaciju Nemačke, pa je iz nacionalnog tima izbacio iskusne Matsa Humelsa, Tomasa Milera i Džeroma Boatenga.

Kako je to uticalo na pomenute fudbalere?

Tomas Miler se javio preko društvenih mreža, na nemačkom jeziku je istakao da je razočaran, iznenađen, ali da razume odluku trenera. Zamera samo jedno.

"Naravno da sam bio iznenađen objavom trenera. Trener nacionalnog tima mora da donosi odluke u vezi sporta, i to ne dovodim u pitanje. Više sam ljut zbog načina na koji se to desilo. Mats, Džerom i ja smo još uvek sposobni da igramo na najvišem internacionalnom nivou.

Imamo duge i pre svega, uspešne karijere sa nacionalnim timom i mislim da nije dobro to što su prefabrikovane objave saveza objavljene samo par trenutaka nakon što smo saznali za odluku trenera. Mislim da ovo nema nikakve veze sa poštovanjem. Uvek sam bio ponosan da nosim ovaj dres, uvek sam davao sve i želim da vam se zahvalim na podršci, bilo je sjajno
", rekao je, između ostalog, Tomas Miler u obraćanju javnosti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Raša M.
Thursday, 07.03.2019
09:44

Tomas Miler je jedan od najboljih igrača sredine terena na svetu, on je klub i reprezentaciju kao najveća "radilica" dovodio do svih trofeja!
🏆🏆🏆🏆

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Wednesday, 06.03.2019
22:31

Ovog lika ne podnosim. Covek citav zivot igra u jakom kolektivu i ljudi misle da je klasa. Kao sto je bio onda onaj Groskrojc u Dortmundu. Kada je otiso nema ga nigde a tako ni ovaj ako bi otiso iz Bajerna