"Tobdžija" najbolji u PL, ali džabe kada su Holding i Luiz tu!

Autor: Stefan Matić
petak 15.11.2019.
23:40
Izvor: Sportske.net

Nemac vodi kolo po pitanju odbrana.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Internacionalna pauza je uvek dobro vreme da se svedu statistički parametri i "presečemo" stanje stvari.

Najbolje golgetere i asistente Premijer lige znamo, a sada znamo i čoveka sa najviše odbrana.

U pitanju je Bernd Leno koji je zabeležio čak 49 odbrana, međutim ovaj podatak varira zavisno od ugla kako ga gledate. Deluje da su navijači Arsenala dobili pravog čoveka između stativa, ali sa druge strane je problem sa odbranom koja curi na sve strane i dozvoljava protivničkim timovima toliko šansi.

Sa odbranom koju predvode David Luzi, Rob Holding i Škodran Mustafi ne čudi da su "tobdžije" primile sedamnaest golova u 12 kola.
 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 16.11.2019
08:58

Drago mi je da smo se Luiza resili i to Arsenalu, haha.

avatar
Carina_11303
Saturday, 16.11.2019
08:42

Kakav genijalan potez prodaja Luiza. Em sto he direktan krivac za brdo golova koje je Arsenal primio, em sto mali Tomori igra kao zver.

avatar
Igors Stepanovs
Saturday, 16.11.2019
08:21

Pa nije Holding odigrao ni 30% tekmi,pre će biti Sokratis i ekipa.

avatar
_mladen_
Saturday, 16.11.2019
02:10

Logicno kad svaki tim ima 20 plus suteva protiv njih...

avatar
RaZZoR (6x)
Saturday, 16.11.2019
01:56

Ovaj Arsenal baš nema sreće al ni pameti, ljetos su napravili sjajan posao sa Pepeom kada su ga doveli al na njihovu zalost slabo im se sviraju penali tako da ni Pepe nije imao dovoljno prilika da zabije, na njega su spiskali 80 milona mada u napadu su imali Lakazeta i Obamejanga, naravno zadrzali su svog "najboljeg" igraca Mesuta Ezila...A dok je u odbrani duvalo sa svih strana Emeri se pouzdao u novajliju Davida Luiza, od 17 primljenih golova Luizovih je bar 8 mozda i vise, samo protiv Liverpula je napravio 2 gluposti odnosno bio je prespor kod gola Salaha a uz to i skrivo penal, nez dal je poderao dres Salahu al mislim da penal nije bio "posteno" dosudjen...Uz Luiza tu su stare kajle tipa Mustafi i njemu slicnih, samo im fali Mertesaker...izvisit ce opet ligu prvaka izgleda jer Lester a bome i Celzi grabe prema vrhu, Na kraju sezone Emeriju otkaz, odlazi obamejang vjerovatno i Lakazet al ce ostat najbolji igrac, mesut ezil ima nade za topdzije