To se zove dobrodošlica, potpisao za jedan od najvećih klubova na svetu i ostao bez svega!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 16.10.2017.
10:14
Izvor: Sportske.net

Sve što može da krene loše, krenuće još gore...

EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA
EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Povezane vesti

Posle suspenzije, treninga i sedenja na tribinama, život mu se pretvorio u pakao.

"Pao sam u depresiju, nisam mogao da spavam, to je zaista težak period, još osećam posledice", priseća se Hakan Čalhanoglu koji je proleće presedeo na tribinama zbog suspenzije od strane FIFA. Prekršio je pravila transfera, kada je je potpisao za Trabzon, primio 100 000 evra, na ime predugovora, ali je onda ostao u Nemačkoj.

Turci su tražili kompenzaciju od milion, ali je FIFA odlučila da odlični vezista vrati novac i suspendovali ga na četiri meseca.

Posle toga mu je svanulo, stigla je ponuda Milana od 20 miliona evra, pa se ovog leta preselio na "San Siro".

Ali, odmah su se nastavili problemi. Kada je stigao u grad, u svoj onoj frci oko potpisa, predstavljanja, obili su mu automobil i odneli bukvalno sve, kofere, ostao je bez ičega.

Nije da nema novca, ali to je zaista bio loš start.

"To je samo pogoršalo stvari, ali biće valjda bolje", uzdiše Čalhanoglu koji je bio suspendovan za derbi zbog isključenja u prošlom meču.

Inače on je rekao juče da je njegov idol Kaka koji je sinoć odigrao poslednji meč u karijeri.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Monday, 16.10.2017
10:29

Biglia- Pirlo, Kesi- Rino, Bonaventura/Sancez- dr Sedorf, Calhanoglu- Riki - steta sto niko od njih (neki trenutno, a neki od njih i trajno, nazalost) nije ni prineti tim igracima na koje bi trebalo da lice, jedino ce mozda (nadam se) -bejbi Sedorf- skinuti to -bejbi-. Trajno.

avatar
Boris Nedeljkovic
Monday, 16.10.2017
13:48

bilja je toliko smesan revolte da msm....i ti sad delis misljenje....u mestu su igrali raca petrovic....sasa ilic....verovatno zbog godina....ali ovakve partije coveka koji nam kao veze sredinu....sramota....hitno drugi kreator....i djerar uz trenera.....naravno povratak na formaciju ako nista 4-3-3

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Monday, 16.10.2017
19:28

Nemamo ga ni ovako, mediji su tu samo da zacine i dolije ulje na vatru. Ako nista drugo, nemamo ga sa ovim trenerom, apsolutno sam ubedjen da on ne moze da podigne ovu ekipu.

avatar
Boris Nedeljkovic
Monday, 16.10.2017
16:34

mi cemo da se trazimo iz kola u kolo...verovatno zbog nedostatka hrabrosti da se stane iza nekog sistema....pa i onog od prosle sezone....ali dobro....imace i bilja kao i ostali vremena da pokazu zasto su tu....za sad mi se ne svidja....sasvim ok je silva s obzirom na minutazu....kutrone je ok...nikola tek treba da igra ali po meni u paru s nekim....od kontija nema boljeg na cizmi mozda i sire....boriniju mogu da osporim sve ali zelju ne....jer napadac kakav god on bio da igra beka s onakvom zeljom....cak bolje od nekih bekova koje imamo....svaka cast....kazem vreme nemamo...bar ne u medijima....

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Monday, 16.10.2017
14:36

A ko drugi da kreira? Poslednje sto treba Lukasu je da mu trener daje razlicite zadatke i da mu menja formaciju iz meca u mec, iz poluvremena u poluvreme, iz minuta u minut tj. na svakih deset minuta. U organizovanom timu i sistemu, on (ce uvek) odlicno (da) radi ono sto radi, kod nas jos uvek to nema i onda se utapa u sivilo. Mene podjednako brine i to sto je covek sklon povredama, vrlo cesto i onim koje ga malo duze odvajaju od terena. Slazem se sa svime sto si tamo napisao, a i ovde u tom delu za formaciju, ali, ono sto budemo igrali u sledecem kolu, treba da igramo do kraja.