To je fudbal - Magičan preokret Levantea!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 23.02.2015.
22:46
Izvor: Sportske.net

Ekipe Levantea i Granade odigrali su veoma zanimljiv meč u 24. kolu Primere, veoma uzbudljiva završnica, na kraju pobeda domaćih!

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Ključni bodovi za Levante danas u Valensiji!

Granada je imala tri boda u svom džepu na gostovanju Levanteu, ali nije uspela da ih sačuva do samog kraja utakmice, da bi Levante stigao do pobede u zaustavnom vremenu. Razlog za to bi Granada mogla i da potraži u činjenici da su igrali sa igračem manje, ali i neverovatnoj dekoncetraciji u odbrani.

El Arabi je doneo prednost u 13. minutu Granadi iz penala nakon igranja rukom u šesnaestercu, sudija je opravdano dosudio najstrožu kaznu koju pomenuti igrač nije imao problem da iskoristi.

Puno bure smo videli u drugom delu igre, prvo je isključen igrač gostiju Kolunga nakon oštrog starta, da bi nakon tuče videli i još dva crvena kartona, po jedan za obe ekipe, Ramis i strelac Arabi su bili poslati na tuširanje.

A onda, još veća bura na samom kraju meča.

Prvo je nakon katastrofalne greške odbrane gostiju Kamarasa doneo izjednačenje domaćima, a onda je u 94. minutu Baral doneo veliko slavlje Levanteu, ogromni bodovi za ovaj tim protiv direktnog konkurenta za opstanak!

Golove pogledajte OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke