To je bilo brzo, tek stigao u Juve i odmah popio kaznu!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 18.02.2018.
10:53
Izvor: Sportske.net

Gest ružan, klub neće propustiti da ga sankcioniše...

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Dosta pažnje je ove zime izazvao dolazak Leandra Fernandesa u Juventus. Radi se o klincu koji je standarni omladinski reprezentativac Holandije i Rajolin pulen, o njemu se pričaju bajke u Torinu, ima 18 godina i jasno iskoristio je pravo da kao slobodan igrač napusti PSV i stigne u redove italijanskog šampiona, čim je postao punoletan.

Odmah je zaigrao za Primaveru, ima raskošan talenat, igra na poziciji veznog fudbalera, već ovog leta biće priključen prvom timu sa kojim trenira.

Uvod u današnji "Derbi dela Mole", sudar gradskih rivala bio je jučerašnji sudar omladinskih timova koji takođe uvek izaziva velike tenzije i emocije.

Juventus je slavio u pretposlednjem minutu, golom fantastičnog Jakupovića što je šokiralo navijače domaćih na mitskom stadionu "Filadelfija", a Fernandes je preterao sa radovanjem.

Dok su omladinci Juventusa slavili, zasipani raznim predmetima sa tribina, on se odlučio na prostački gest.

Jasno, to nije promaklo ljudima iz Juventusa, već početkom nedelje biće kažnjen jer su takve stvari neprihvatljive, ne samo u prvoj ekipi, nego i u Primaveri.

Inače današnji seniorski "Derbi dela Mole" počinje u matine terminu od 12:30. "Bikovi" će učiniti sve da zaustave komšije kojima su bodovi mnogo potrebniji. Alegri je najavio da će Bufon na klupu, Mandžukić se pridružio povređenima Matuidiju i Kuadradu, Dibala se oporavio, ali će meč početi sa klupe.

Na drugoj strani, naši, Ljajić i Vanja Milinković Savić među rezervama...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Sunday, 18.02.2018
15:33

Onaj sivonja iz Votforda sto je pokazao srednji prst protiv nas nije suspendovan. Neverovatno...

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 18.02.2018
20:21

Valjda ste zasluzili tko zna ?