Tevez presrećan zbog povratka, Mesiju otečeno stopalo!

Autor: Beta Beta
nedelja 29.03.2015.
21:15
Izvor: Beta

Argentinski fudbaler Karlos Tevez rekao je da je presrećan što je posle četiri godine počeo reprezentativni meč u prvom timu, uz pobedu nad Salvadorom od 2:0.

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Tevez je bio presrećan nakon jučerašnjeg meča.

"Bio sam presrećan. Igranje od početka je potpuno drugačije od ulaska sa klupe. Definitivno dobijate mnogo više samopouzdanja", rekao je centarfor Juventusa.

Argentina je pobedila Salvador u prijateljskoj utakmici u Vašingtonu, a Tevez je kazao da ta utakmica može da bude jako korisna za "gaučose".

"Ova utakmica može biti korisna za tim jer mnogo naših potencijalnih protivnika na Kopa Amerika igra tako zatvoreno. Za to vam je potrebno strpljenje da postignete gol, a mi smo na pravom putu. Moramo da nastavimo da radimo, ali ovo je samo početak. Meni je važno da više igram za reprezentaciju", rekao je Tevez.

Argentina je igrala bez prve zvezde Lionela Mesija, za koga je selektor Tata Martino kazao da je povredjen i da nije bio u stanju da nastupi.

"Nije mogao da trenira. Snimci nisu pokazali ništa, ali stopalo mu je bilo tako otečeno da nije mogao da obuje kopačku. Nismo hteli ništa da rizikujemo, a moguće je da neće igrati ni u u utorak (protiv Ekvadora). Nećemo ništa da rizikujemo", rekao je Martino.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke