Tevez hoće što pre da obezbedi titulu

Autor: Stevan Milovanović
utorak 24.03.2015.
00:26
Izvor: Sportske.net

Argentinac veruje da Juve ne sme da se opusti i da treba što pre da osvoji titulu.

Beta/AP Photo/Massimo Pinca
Beta/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Juventus je juče pobedio Đenovu rezultatom 1-0, a jedini strelac je bio Karlos Tevez. Juve sada ima 14 bodova više u odnosu na drugoplasiranu Romu i sve je bliži osvajanju nove, četvrte uzastopne titule.

Argentinski napadač je nakon meča izjavio da "Stara Dama" treba što pre da osvoji titulu i tako se potpuno fokusira na Ligu šampiona i mečeve sa Monakom, kako bi i u tom takmičenju dogurali što dalje mogu, pišu engleski mediji.

"U odličnoj smo formi i to je najvažnije. Moramo da osvojimo titulu što pre i fokusiramo se na Ligu šampiona.", izjavio je Tevez za medije.

Tevez je i ove sezone fantastičan u timu Juvea, s obzirom da je na 26 utakmica u Seriji A do sada postigao 16 golova i ima 7 asistencija.

Iako je u odličnoj formi, 31-godišnji fudbaler je na meču protiv Đenove promašio penal drugi put ove sezone, ali je "Stara Dama" ipak uspela da osvoji sva tri boda.

"Ovo je drugi put da sam promašio penal ove sezone. Prvi put je bilo protiv Napolija. Ipak, najbitnije je da je Juve osvojio sva tri boda.", zaključio je Tevez.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke