Tetovaža i opet klupa za čoveka od 90 miliona!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 27.09.2017.
17:06
Izvor: Sportske.net

Uvrede odzvanjaju od Napulja, ali to mu je poslednja briga. Posle više od godinu dana dve u nizu na klupi!

EPA/MATTEO BAZZI
EPA/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Pretpostavljalo se da Pipita Iguain posle hlađenja protiv Torina mora da bude u timu večeras protiv Olimpijakosa. Ali, startni poraz u Barseloni je italijanskom šampionu nametnuo obavezu da osvaja bodove.

Znali su da kiksnu kod kuće u ovoj deceniji u Ligi šampiona, pa je donekle jasno zbog čega će, iako ga čeka teško gostovanje u Bergamu, Alegri izvesti najjači tim.

A u ovom trenutku to je ekipa bez Iguaina, sa Mandžukižem u špicu.

Argentinac se inače pohvalio tetovažom na leđima na kojoj piše "Uvek do pobede", na španskom što je slogan koji se vezuje za legendarnog Če Gevaru.

Naravno, to je izazvalo poplavu poruge iz Napulja, gde se naslađuju trenutnim mukama nekadašnjeg ljubimca. Čeova zastava može se videti na tribinama stadiona "San Paolo" što je dodatno razbesnelo navijače sa juga Italije.

Ali, Iguain ima prečih problema, naime ovo je prvi put od starta prošle sezone kada je došao nespreman, da dva meča počinje na klupi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Thursday, 28.09.2017
07:15

Pokazao je sinoc debeli da je jedan od najboljih devetki na svetu i kada nije u formi...

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Wednesday, 27.09.2017
17:35

ma taj isti Pipita ima sam vise scudeta nego svi igraci Napolia zajedno tako da bi bilo najbolje da sute Ako ga netko smije sprdati zbog sporosti i debljine to cemo raditi mi Juventini ostali nek sute dok nesto ne osvoje n ne mogu smijati jer nismo na istom livelu

avatar
Mangus
Wednesday, 27.09.2017
17:13

Mediji su danas sposobni od svega da naprave senzaciju. Covek nije u formi, pa sta. Presedece dve utakmoce na klupi, pa sta.nDa nije placen 90 miliona ne bi niko ni brinuo. Al opet nije on kriv sto neko hoce da ga plati toliko.