Teški dani za Nemanju Radonjića, Francuzi počeli da zbijaju šale na njegov račun

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 01.10.2018.
10:31
Izvor: Sportske.net

Posle blistave sezone u Crvenoj zvezdi, a onda i značajnog doprinosa koji je dao da se crveno-beli plasiraju u Ligu šampiona, Nemanja Radonjić je na novom početku.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Kako se to često kaže, svaki početak je težak, pa ni Nemanja Radonjić nije izuzetak.

U Marseju se dosta očekuje od njega, imajući u vidu informaciju da su izdvojili značajna sredstva za njegov transfer ovog leta (oko 12 miliona evra).

Reprezentativac Srbije je sjajno predstavljen po dolasku u njihov klub, sećate se, Marsej je tada objavio kompilaciju Radonjićevih najlepših golova u dresu Zvezde i karakterističnih munjevitih prodora i sve to su od njega odmah očekivali da pokaže i u Francuskoj.

Ali, za sada ne ide kako se očekivalo.

Možda je tome doprineo i onaj kiks protiv Ajntrahta u prvom kolu Lige Evrope, kada je posle njegovog pogrešnog dodavanja Luka Jović doneo pobedu nemačkom timu od 2:1.

Juče mu je trener Rudi Garsija ukazao priliku od prvog minuta na gostovanju Lilu, ali izgleda da nije vredelo. Brzonogi Srbin je odigrao ceo meč, ali Marsej je ubedljivo poražen sa 3:0.

Dan posle, u francuskim medijima mogu da se vide i pojedine šale na Radonjićev račun, s obzirom da ih ni juče nije uverio u svoje kvlitete.

Možda i najgrublja šala stigla je od strane komentatora tamošnjeg RMC radija Danijela Rioloa koji je Radonjića juče nazvao - ''Kasperom''.

''Radonjić, novo pojačanje... ma, on sigurno još nije ni stigao u Marsej, možda ovo neki njegov rođak igra u Marseju ili neko drugi na njegovom mestu. Realno, igrao je kao 'Kasper', kao duh na terenu...'', zaključuje on.

''Uprkos dobrim preporukama, Radonjić i dalje pokazuje dosta propusta u svojoj igri'', prenosi francuski ''MaxiFoot''.

Screenshot: maxifoot.fr
Kasper

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak